İsmail Erdem; Basınla Buluştu

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem  ilçe binasında basın mensuplarını ağırladı.

İsmail Erdem; Basınla Buluştu

İsmail Erdem; Basınla Buluştu

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem  ilçe binasında basın mensuplarını ağırladı.


Ataşehir AK Parti ilçe binasında basın mensuplarını ağırlayan İlçe Başkanı İsmail Erdem, ülkenin ve Ataşehir’in gündemi ile kendisine yönelik paylaşımlara açıklık getirerek, 6 yaşındaki çocuğa uygulanan tavrı ve yapılanı nefretle, şiddetle kınıyor, sorumluların en ağır şekilde ceza almalarını bekliyoruz dedi.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, düzenlediği basın toplantısında son günlerde kendisi ile ilgili bir Vakıf üzerinden yapılan paylaşımları, hükümetin icraatları ile önümüzdeki seçimlerle ilgili görülerini dile getirerek Ataşehir Belediyesi’nin Ataşehir’in 14 yılını heba ettiğini söyledi.

“15 SEÇİM GEÇİREN DENEYİMLİ BİR PARTİYİZ”

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem,23 aydır görevdeyim diyerek; “ AK Parti olarak gece gündüz vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz.  2023 seçimlerine hazırlanıyoruz. İlçe teşkilatı olarak yarın olacakmış gibi seçime hazırız. Sandıklarda çalışacak arkadaşlarımız hazır. 15 seçim geçiren deneyimli bir partiyiz. 2023 Haziran seçimlerine doğru deneyimli bir teşkilat ve kadroyla gidiyoruz. Cumhurbaşkanımıza olan güven artmakta, yıllardır tek başına iktidar olamayan, darbe dönemlerinde iktidar olan bir CHP var.  CHP iktidar olamaz. Yerli mallar üretirsiniz görmezden gelir. Yusufeli barajı ile birlikte tarım bu yıl en yüksek seviyeye çıktı. Biz vatandaşımızın vicdan hareketine saygı duyarız. Hükümetimiz, EYT ve asgari ücret sorununu çözerek, emekli maaşları, kamu çalışanlarına enflasyon farkı vererek rahatlatılacak. Üretim, ihracat artıyor, Karadeniz doğalgazı 2023’ te inşallah ocaklarımızı ısıtacak” dedi.  

“6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA UYGULANAN TAVRI VE YAPILANI NEFRETLE, ŞİDDETLE KINIYORUM”

İsmail Erdem, Son günlerde gündemde olan vakıfla ilgili şu açıklamayı yaptı:  “Kamuoyunu alakadar eden Vakıflar yasaldır. İnsan hakları evrenseldir. Özellikle dezavantajlı olarak kabul edilen çocuklar korunmaya muhtaçtır ve korunmalıdır. 6 yaşındaki çocuğa uygulanan tavrı ve yapılanı nefretle, şiddetle kınıyorum.  Bakanlığımız bu konu hakkında açıklamalar yaptı ve konu yargıya intikal etmiş durumda. Eğer bu yanlışı anne, baba ve o eş işlediyse en ağır şekilde ceza almalarını bekliyoruz.”

  “BU TÜR DEDİKODULARLA BİZİ YIPRATAMAZLAR”

İsmail Erdem, kendisi ile ilgili sosyal medyada fotoğrafları paylaşarak yorum yapan CHP il ve ilçe başkanı ile ilgili olarak da; “Burada şahsıma yönelik CHP il ve ilçe başkanlarının geçmiş senelerde çekilen fotoğrafları yayınlaması ve üzerimize saldırması etik değil. İnsanların hak ve hukukları var.10 yıl belediye başkanlığı görevinde bulundum. Fiziksel olarak kapım hiç kapanmadı. Toplumun her kesimine açıktı. Nezaket kuralları çerçevesinde muhalefetimi yaparım. Bu tür dedikodularla bizi yıpratamazlar. Biz bunlarla mücadele ederek buralara geldik.  Ben bir yere geleceksem iftira atarak değil çalışarak gelirim.  2023 Haziran ve 2024 yerel seçimlerinde Ataşehir ve İstanbul bu iftiraların bedelini ödeyecek. Dünyalık hiçbir hesabımız yok. Yapılan hakaretin bedelini kanunlar çerçevesinde ödeyecekler. İnsan haklarının çiğnenmesine, ne kadar taciz tecavüz olayı varsa hepsine karşıyız” ifadelerini kullandı.

“SORUNLAR YUMAĞI BİR ATAŞEHİR”

Erdem, konuşmasını sonunda Ataşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “Burada 14 yıllık bir belediye yönetimi var.  Sorunların çözülemediği, sorunlar yumağı bir Ataşehir. Mülkiyet, İmar ve çevre problemi olan başka bir ilçe var mı?  Ferhatpaşa can yakıyor. Mevlana da mülkiyet sorunu devam ediyor.  Belediye bütçesinin yüzde 80’i personel giderlerine gidiyor. Maaşlar ödenemiyor, işçiler alacakları için eylem yapıyor. Hizmet yapmak için derdin olacak. Bu ilçede yaşayan insanlara saygı duymalısın. 14 yıldır burayı yönetiyorlar. Hangi işi yaptınız da biz engel olduk?  Büyükşehir sizde. Şu an İBB’nin Ataşehir de yaptığı kalıcı bir eser var mı? Vatandaştan oy aldıysanız hizmeti getireceksiniz.  Mülkiyet sorununu çözmek ilçe belediyesinin görevidir. Konu ile ilgili İBB’ye üst yazı gitmiş fakat evrakın içi boş. Mustafa kemal ve Âşık Veysel Mahallelerinin imar planlarının çıkmasını istemiyorlar. Ferhatpaşa Mahallesinde kaçak yıkımları var. Yapımına kim göz yumuyor, Ataşehir Belediyesi.  Yıllardır ayyuka çıkan yolsuzluklar, usulsüzlükler, dedikoduları ve şikâyetler üzerine bakanlık müfettiş gönderiyor. Bu konular yargıya intikal etmiş. Biz usulsüzlük yapılmasını istemiyoruz.  Ataşehir ’in geleceğini karartmaya hiç kimsenin hakkı yok.  14 yıldır belediye hiçbir şey yapmıyor. 2024 seçiminde belediye yönetimi değişecek, bizde bunu için çalışacağız” diye konuştu. AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem konuşmasının sonunda toplantıya katılan basın mensuplarının sorularını yanıtlamasıyla program sona erdi.

 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER