İETT OTOBÜSÜ KÖPEK ÇİFTLİĞİNE GİRDİ

İETT OTOBÜSÜ KÖPEK ÇİFTLİĞİNE GİRDİ

İETT OTOBÜSÜ KÖPEK ÇİFTLİĞİNE GİRDİ
 Ataşehir'de kontrolden çıkan İETT otobüsü, yol kenarındaki köpek çiftliğine daldı. Kazada 2 köpek yaralandı.
Kaza, Ferhatpaşa Caddesinde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yakacık-Uğur Mumcu Mahallesi arasında sefer yapan Y.D. yönetimindeki körüklü İETT otobüsü, yolun yağışlı olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. İETT şoförü bu sırada karşı istikametten gelen ve içinde yolcular bulunan bir minibüse çarpmamak için direksiyonunu yol kenarına kırdı. Kaldırımı aşan otobüs, cadde üzerindeki özel bir köpek çiftliğine girdi. Çiftliğinin duvarına çarpan otobüs, güçlükle durabildi.

Kazada çiftlikte bulunan 2 köpek yaralandı.Yaralı köpekler, çiftlikteki yetkililerce Anatolya Köpek Hastanesi'ne götürüldü.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kaza yapan İETT otobüsünü yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından sıkıştığı yerden kurtardı.
Kaza sırasında otobüsün boş olduğu öğrenilirken aracın sürücüsü Y.D., "Yağış dolayısıyla aracım kaydı. Karşıdan gelen servis otobüsüne vurmamak için buraya girdim. Karşıdan gelen minibüsteki insanların hayatını kurtarmak için buraya girmek zorunda kaldım" dedi.

Köpek çiftliğinde çalışan Engin Ulukurt, "Biz tam işyerinden çıkmak üzereydik. Bu sırada güzergah dışından gelen otobüs bir gümbürtüyle çiftliğe girdi. Burada lojmanımızın duvarına çarparak köpek kafeslerinin üzerine düştü. Köpeklerimiz ölebilirdi" diye konuştu.

Olayla ilgili bilgi veren bir veteriner ise, "Kaza sonucu iki köpeğimiz yaralandı. Tedavileri için Veterinere sevk ettik" dedi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER