İçerenköy İdmanyurdu 2019 – 2020 Sezon Açılışını yaptı

İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü düzenlediği törenle 2019-2020 sezonu ve A Takımının tanıtımını gerçekleştirdi.

İçerenköy İdmanyurdu 2019 – 2020 Sezon Açılışını yaptı
 İçerenköy İdmanyurdu 2019 – 2020 Sezon Açılışını yaptı

İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü  düzenlediği törenle 2019-2020 sezonu ve A Takımının tanıtımını gerçekleştirdi.

TFF 1. Amatör Ligi 13’üncü grupta mücadele verecek İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü kendi saha ve tesislerinde düzenlediği törenle 2019-2020 sezonu ve A Takımının tanıtımını gerçekleştirdi.


1.Amatör Kümede mücadele veren İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü sezon açılış programını saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Ali Haydar Akın başkanlığındaki İstanbulum Gazetesi İmtiyaz Sahibi Önder Kavalcı’nın da aralarında bulunduğu yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı.


Yönetim Kurulu Üyelerinin tanıtımından sonra İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübüne destek veren ve katkı sunan kişi ve kurumlara plaket takdim edildi.

Desteklerinden dolayı Büyükşehir adına CHP İl Spor Kurulu Üyesi Sakine Tayanç, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi adına plaketi Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı ve Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, Ataşehir Belediye Encümeni ve İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Oğuz Sarul, BJK’nin Efsane Başkanı Merhum Süleyman Seba’nın torunu Esra Oğul Seba, Kulübün eski başkanlarından Vedat Çakıroğlu ve Ercan Günaydın, İçerenköy Yerlileri Sayfası kurucusu Rıza Uysal ve İçerenköy Veteranlar Takım Kaptanı Şenol Sarı’ya plaket ve çiçek takdim edildi.



Plaket takdim edilenlerin yaptıkları kısa konuşmalarından ortak mesaj, İçerenköy İdmanyurdu Spor yakışır bir spor kompleksine kavuşması ve bu konuda İBB ve Ataşehir Belediyesinin yanı sıra yetkililerin ortak girişimiyle gerçekleşmesi temennisinde bulundular.




Plaket takdiminden sonra törene katılan konuklara ve sporseverlere teşekkür eden İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Ali Haydar Akın; “İnşallah güzel bir İçerenköy için, güzel bir İçerenköy İdmanyurdu için gece gündüz çalışacağız. Sözleri aldık sizlerde şahitsiniz. Yapıldığı zaman bizde onları alkışlamasını bileceğiz. İnşallah yaptıklarımızla ilerde daha güzel günlere geleceğiz. Bugün burada elimizden geldiğince bazı şeyleri yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin destekleriyle birlikte bu birlik ve beraberliği daha da güçlendirerek Kulübümüz için güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Katılımlarınızdan dolayı yönetim kurulum adına hepinize teşekkür ediyorum” dedi.


Başkanın konuşmasının ardından başlama vuruşunu Efsane Başkan Süleyman Seba’nın torunu Esra Seba’nın yaptığı ve İbrahim Tokmak’ın hakemliğini üstlendiği İçerenköy İdmanyurdu ve Yonca Spor U-12 ile U-14 takımları arasında 20’şer dakikalık bir gösteri maçı yapıldı.



Maç bitiminden sonra A takımı Teknik Direktörü Hasan Hız ile U-12 ve U-14 takımlarının Teknik Direktörleri Ender Sevindik ile Erdem Yağız sahaya davet edilerek kendilerine çiçek takdim edildi.




A Takımı Teknik Direktörü Hasan Hız; “Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ancak daha iyi koşullarda mücadele vermek için sahalarının bir an evvel yeşil zemine kavuşması gerekir” ifadelerini kullandı.


Konuşmaların ardından 2019-2020 sezonunda mücadele edecek A Takımı futbolcuları tanıtımından sonra İçerenköy İdmanyurdu Kulübü Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle futbolcularında yer aldığı toplu fotoğraf çekiminden sonra  havai fişeklerin patlatılmasıyla program sona erdi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER