Hidayet Türkoğlu'ndan Sürpriz Hediye

Hidayet Türkoğlu'ndan Sürpriz Hediye

Hidayet Türkoğlu'ndan Sürpriz Hediye
Hidayet Türkoğlu'ndan Sürpriz Hediye
Hedo, "Orada Olmak İçin Sabırsızlanıyorum!!!"  

Hidayet Türkoğlu, kendi adını taşıyan Basketbol Okulundaki şanslı bir öğrenciye Orlando Magic'in imzalı formasını ve şapkasını gönderdi.
Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulu öğrencileri arasında yapılan kura çekimi sonucunda belirlenen şanslı öğrenci forma ve şapkasını Hidayet Türkoğlu Spor Okulları Genel Koordinatörü Gökmen Ertem'den aldı.

NBA'in başarılı oyuncusu Hidayet Türkoğlu, 'Basketbol okulumuz ve öğrencilerimizle ilgili çok güzel haberler gelince, onlara bir sürpriz yapmak istedim ve imzalı bir forma ile şapkamı gönderdim. Hem onları teşvik etmek, hem de yanlarında olduğumu hissettirmek için böyle bir sürprizin hoş olacağını düşündüm. Umarım mutlu olmuştur öğrencilerimiz. En kısa zamanda onların yanında olmak için sabırsızlanıyorum' dedi.

İstanbul Ataşehir ve Başakşehir'de faaliyet gösteren Hidayet Türkoğlu Kış Basketbol Okulu öğrencilerinden Can Demirci, Hidayet Türkoğlu imzalı Orlando Magic forması ve şapkasını Spor Okulları Genel Koordinatörü Gökmen Ertem'den aldı. Ataşehir'deki kendi salonunda, Başakşehir'de ise Burç Koleji içinde faaliyet gösteren Hidayet Türkoğlu Basketbol Okullarına 1996-2005 doğumlu çocuklar katılabiliyor.

HİDAYET TÜRKOĞLU SPOR OKULLARI ATAŞEHİR HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLA



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER