Hen Coops Yeni Lezzetler İle İkinci Adresinde

Hen Coops Yeni Lezzetler İle İkinci Adresinde

Hen Coops Yeni Lezzetler İle İkinci Adresinde
 İkinci şubesini açan Hen Coops, ilk günden itibaren yoğun ilgi gören sağlıklı ve zengin menüsünü, yeni tatlarla daha da genişletti.
"Tavuğu en lezzetli yiyebileceğiniz en renkli dünya" olarak tanımlanan Hen Coops, damak zevkine düşkünlerin gözdesi oldu. Konuklarına özel tavuk lezzetleri ile ağırlayan Hen Coops, renkli ve geniş menüsüne yeni seçenekler ekledi.

Sağlıklı ve doyurucu tatları bir görsel Şölen eşliğinde sunan Hen Coops, "wraps" listesine yeni kattığı "Bbq Chicken Wrapper" ve "Jalapeno Wrappers" ile cezbediyor. "bbq chicken wrapper": tortella ekmeği içindeki barbekü soslu tavuk, kıtır soğan parçaları ve chedar peyniri ile eşsiz bir birliktelik sergiliyor. "jalapeno wrappers": Jalapeno biberi ve queso sos ile tatlandırılan tavuk parçaları, tortella ekmeği içinde muhteşem bir lezzete dönüşüyor. Her ikisi de 9.50 TL'lik fiyatla tercihini tavuktan yana kullananlara sunuluyor.

İlk şubesini Batı Ataşehir Andromeda Residence'ta açan Hen Coops, geçtiğimiz günlerde de Kavacık'ta yeni şubesinde, yeni lezzetleri denemek isteyen tavukseverlere hizmet vermeye başladı.

Türkiye'nin en geniş tavuk menüsü daha da genişledi
Sektöre girerken "Tavuğu en lezzetli yiyebileceğiniz en renkli dünya" olarak tanımlanan Hen Coops'un menüsünde; salatalardan burger ve wrapler'e, çevirme tavuktan, özel soslarla hazırlanmış wings çeşitlerine, chicken basketstan renkli poppersa kadar zengin seçenekler bulunuyor. Hem sağlığına özen gösteren hem de lezzetten vazgeçemeyenler için de "light select" menüsü yer alıyor.

Diner menüsü ise tadı damaklarda kalacak ana yemeklerden oluşuyor. Coops Salad, Schnitzel Burger, Chicken Quesadilla, Bbq Chicken Wrapper, Jalapeno Wrappers gibi lezzetlerle genişleyen menü, makarna çeşitleriyle de daha da renklendi. Her yaş ve her damak zevkine uygun tatlar içeren menüde; zamanı kısıtlı öğrenciler ve çalışanlar için atıştırmalıklar alıyor.

Restoranlarında Şeker Piliç ürünlerini kullanan Hen Coops 'Lezzeti evinize getiriyoruz' sloganıyla paket servisi de yapıyor. Batı Ataşehir Şubesine 0216 688 44 48, Kavacık Şubesine 0216 680 00 83 no'lu telefonu arayarak, istediğiniz Hen Coops lezzetini sipariş edebilirsiniz.

Hen Coops Adres ve Telefonları İçin tıkla

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER