EBRU HOCANIN ANLAMLI 3 ARALIK HEDİYESİ

EBRU HOCANIN ANLAMLI 3 ARALIK HEDİYESİ

EBRU HOCANIN ANLAMLI 3 ARALIK HEDİYESİ
EBRU HOCANIN ANLAMLI 3 ARALIK HEDİYESİ
 
 
"2010 Kültür Başkenti İstanbul" tanıtım projesi kapsamında yapılan Milli Eğitim bünyesindeki resim yarışmasında derece alan ATATÜRK Potresinin sahibi Ataşehir ilçesi Cemile Besler İlköğretim Okulu resim öğretmeni Sn Ebru GEMİCİOĞLU 'dan duyarlı davranış,  Atatürk Potresini Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği genel merkezi'ne hediye ett.

Özelle yaptığı  üç boyutlu Atatürk resmini Dernek Başkanı Sayın Birol EKŞİ ye teslim eden Ebru Hoca, istedimki resmimi engelli kardeşlerimin ve ailelerinin bir araya gelim dayanışma içinde bulundukları Dernek Genel Merkezinde anlamlı bir köşede yer alsın asıl ve yaklaşan 3 ARALIK Dünya Engelliler gününde benimde bir anım olsun çünkü engelli kardeşlerimizi  ve öğrencilerimizi hiçbir zaman engel taşıdığını düşünmedik onlar bizler için özel insanlar, unutmamak gerekki gerçek şudur

Her Sağlıklı Birey Bir engelli Adayıdır. hepimiz bir dakika gözlerimizi bantlayalım yada bir ayağımızı bağlayalım bakalım böyle bir adım atabilecekmiyiz. Öyse bizler için fgönüller bir olsun asıl engel verilmeyen fırsatlardır. Meslek hayatımızda engelli öğrencilerimize ve bireylerimize her türlü gönül dostluğumuzu sürdüreceğiz diyerek duygularını paylaşmıştır.

Dernek Başkanı Sayın Birol EKŞİ ise kendinin Ataşehir Milli Eğitim Müdürlüğünde özürlü memur olarak görev yapmaktan gurur duyduğunu çünkü dernek çalışmalarında Ebru hocalar gibi duyarlı eğitimci gönül dostları olduğunu en baştan derneğinin gönül dostlarımız olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Dr. Şaban KARATAŞ Şube Müdürlerimiz Sayın Ahmet ÖZGENÇ Sn İbrahim POLAT Sn Turan İPŞİROĞLU Sn Ömer YAHŞİ Sn İ. ZEKİ ER ve Milli Eğitim Müdürlüğünde  Şefleri Nedret YILMAZ Hatice AKA  Ahmet ETCi Kamil USTA  Zural KURAL FLİZ KARİP   başta olmakla birlikte tüm okullarımızda gerek okul müdürleri gerek öğretmenlerimiz her zaman derneğimizin faaliyetlerini gönülden destek katkı ve amacına ulaşabilmesinde büyük rol oynuyorlar.

Cemile Besler İlköğretim Okulumuzun resim Öğretmeni olan sevgili EBRU GEMİCİOĞLU nun bu anlamlı hediyesini bizlere verdiğinden ötürü şükran duygularını sunduklarını belirtirken; Gerek okullarımızdan gelen gerek velilerimizden gelen tavsiye ve istek üzerine Ataşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve tüm illerde büyük ilgi gören

 "Ataşehir Tane Tane Kapak Topluyor, Adım Adım Engelleri Aşıyor " kampanyası 30 aralık 2010 tarihine uzatılmış olduğundan 05.11.2010 tarihli Kaymakamlık Makamlarımızın OLUR ile tüm okullara duyuru yapılacağını Ataşehir sınırlarında ikamet eden ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin tekerlekli sandalye verilmesine vesile olmak isteklerini belirtmiştir.

Söz konusu Ataşehir ilçesindeki resmi özel okullarımız istekli olanlarınmız eger kapak toplama işini derneğimizle Belediyemize teslim ederlerse alınan tekerleki sandalyelerimizi ataşehirli ihtiyaç sahiblerinedaha sağlıklı bir şekilde ulaşacaktır diyerek sözlerini İdrak edeceğimiz Mubarek Kurban Bayramının başta Tüm Milletimize Ulusumuza Ataşehirli Gönül Dostlarımıza ve Engelli Bireylerimize sağlık huzur başarı getirmesi dilekleriyle kutlamıştı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER