DÜNYA BİSİKLET GÜNÜ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK

Dünya Bisiklet Günü ve Dünya Çevre Günü nedeniyle 3 - 4 - 5 Haziran tarihlerinde 10.00 - 17.00 saatleri arasında Atatürk Mahallesi’nde bulunan Ataşehir Migros önünde bir bisiklet etkinliği düzenlenecek.

DÜNYA BİSİKLET GÜNÜ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK

DÜNYA BİSİKLET GÜNÜ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK

Dünya Bisiklet Günü ve Dünya Çevre Günü nedeniyle 3 - 4 - 5 Haziran tarihlerinde 10.00 - 17.00 saatleri arasında Atatürk Mahallesi’nde bulunan Ataşehir Migros önünde bir bisiklet etkinliği düzenlenecek. Etkinliğin açılışı 3 Haziran Perşembe günü, 11.00 – 13.00 saatleri arasında MMM Migros Ataşehir mağazasının önünde gerçekleşecek.

Etkinlik; Ataşehir Belediyesi, Bisikletliler Derneği, Migros, Ataşehir Kent Konseyi, İSPARK, ETİ Gıda, Denge Elektronik ve İnteraktif Çevre kurumlarının işbirliğiyle gerçekleşecek.

Etkinlik alanına bisikletiyle gelenlere ve depolarda atıl olan bisikletlerini getirenlere düzenlenecek çekilişle bisiklet hediye edilecek. Çekiliş 5 Haziran saat 17.00’de yapılacak.

Tamir edilebilen bisikletler köy okullarındaki çocuklara bağışlanırken, tamir edilemeyenler ise geri dönüşüme kazandırılacak.

Etkinlikle 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü ile 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ne dikkat çekilerek, bisikletin çevreci ve ekonomik bir araç olduğu vurgulanacak.
 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109