Deniz Kutlu, "Söz konusu alan Milli Emlak arazisidir

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, "Söz konusu alan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait bir arazi olarak gözükmekte.

Deniz Kutlu, "Söz konusu alan Milli Emlak arazisidir
 Deniz Kutlu, "Söz konusu alan Milli Emlak arazisidir

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, "Söz konusu alan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait bir arazi  olarak gözükmekte.

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, otopark da meydana gelen çökme ile ilgili konuştu
Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, " Söz konusu alan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait bir arazi" "Arazi imar planlarında Milli Eğitim Bakanlığına ait okul alanı olarak gözükmekte"

Ataşehir'de otopark inşaatı sırasında yaşanan çökme ile ilgili konuşan Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, "Söz konusu alan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait bir arazi, imar planlarında Milli Eğitim Bakanlığına ait okul alanı olarak gözükmekte. Hemen altımızdaki bina FETÖ'ya ait bir el konulan okulun yarım kalmış binası" dedi. 
Ataşehir'de bir otopark inşaatı sırasında bilinemeyen bir nedenden dolayı otoparkın duvarında çökme meydana geldi. 2 aracın göçükte kaldığı olayla ilgili ekipler çalışma başlatırken, Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu da basın mensuplarına bir açıklama yaptı.


"FETÖ'ye ait el konulan bir okulun yarım kalmış binası"
Çöken duvar ile ilgili konuşan Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, "Bundan 1 saat 45 dakika önce bulunduğumuz bölgede bir toprak kayması bilgisi ile beraber buraya ekiplerimizi sevk ettik. Söz konusu alan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait bir arazi imar planlarında Milli Eğitim Bakanlığına ait okul alanı olarak gözükmekte. Hemen altımızdaki bina FETÖ'ye ait bir el konulan okulun yarım kalmış binası. Burası ile ilgili daha önceki tarihlerde gerek İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü'ne gerekse yapan kuruluşlara burada göçme olabileceği ve gerekli önlemlerin alınmasına yönelik yazılı bildirimlerimiz oldu" şeklinde konuştu.


"Gerekli güvenlik önlemleri alınıyor"
Kutlu sözlerine söyle devam etti: "Şuanda görüldüğü üzere 10 adet fore kazık ve fore kazığın başlık girişinin kayması neticesinde bir toprak kayması ve heyelan meydana geldi. Gerekli güvenlik önlemleri alınıyor. Söz konusu arazi özellikle bu bölgede kamu kurum ve kuruluşları belediyemiz, Emniyet birimlerin çokluğundan dolayı vatandaşlarımız tarafından açık otopark olarak kullanılan bir arazi. Güvenlik önlemleri alınıyor girişe kapalı hale getirilecek."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER