Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Ataşehirlilerle Buluştu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 24 Haziran seçimleri öncesi Ataşehir İçerenköy'de Ataşehirlilerle buluştu. Erdoğan İnşallah belediye başkanlığını biz bu CHP’den alacağız dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Ataşehirlilerle Buluştu
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Ataşehirlilerle Buluştu


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 24 Haziran seçimleri öncesi Ataşehir İçerenköy'de Ataşehirlilerle buluştu. Erdoğan İnşallah belediye başkanlığını biz bu CHP’den alacağız dedi.






Ataşehir'e bu yolsuzlukların hesabını soruyor muyuz? Yolsuzlukların içinde olanlar nerede? Parlamentoda. Peki Belediye Başkanı nerede? Ne günlere kaldık ya. Artık benim ataşehir'e inanmış olan kardeşlerim Pazar günü bunun hesabını sorması lazım. Ataşehir'i ilçe yapan kim?

16 yılda biz sadece hükümet olarak ne harcadık biliyor musunuz Ataşehir’e? 3 katrilyon harcadık. Belediyelerin yaptığı harcamaları söylemiyorum. Sadece merkezi hükümet olarak… Buradan metro geçti mi? Memnun musunuz? Peki Avrasya Tüneli’nden memnun musunuz? Marmaray’dan memnun musunuz? 29 Ekim 2013’te açtık. O günden bugüne Marmaray’dan geçen yolcu sayısı 268 milyon. Ama beyler şu anda gereksiz diyor. Onlar böyle bir şeyi yapamaz ki. Onlar boğazın altından bir Avrasya Tüneli’ni yapamaz ki.



Ataşehir'in belediye başkanının eşi burada bol bol daire sahibi oluyor, dağıtıyor. Bunların hesabını Ataşehirli kardeşim sormayacak mı? Demokratik bir şekilde bu hesabı soruyor muyuz? Bu sizim hakkınız, hesabı siz soracaksınız. İnşallah belediye başkanlığını biz bu CHP’den alacağız. Pazar günü ilk sınavı yapıyoruz, ondan sonra da geleceğe hazırlanıyoruz.

Samandıra'da bir askeri havaalanı vardı ya. Oraya şehir hastanesini yapıyoruz. 3 bin 300 yatak kapasiteli şehir hastanesi. Göztepe hastanesinin yanında boş bir alan var, o boş alanı da birleştiriyoruz ve hastanemizi daha büyük hale getiriyoruz.

Ne işin var senin BMW'de? Niye gittin oraya? Taklitçi. Artık biz kendi otomobilimizi yapacağız. Elektrikli otomobilimizi yerli otomobilimizi yapacağız. 5 tane babayiğidi buldum beraber yapacağız. Bu CHP var ya, Sivaslılar tanır Nuri Demirağ. Nuri Demirağ, yerli uçak yaptı. Ve yaptığı bu yerli uçağı siparişler almasına rağmen İnönü bu siparişlerin önüne geçti. Nuri Demirağ kahrından öldü. Ama şimdi biz uçaklarımızı yapmaya başladık mı? İHA'larımızı yapıyor muyuz? SİHA'larımızı da yapıyoruz. Şimdi de AKINCI'yı da yapıyoruz. 4.5 ton ağırlığında, 1.5 ton bombayı teröristlere sallayacak.

Kandil'e indik, 20 uçakla vurduk. İkinci adımı da attık orada da terör örgütünün ileri gelenleri toplantı halindeydi. Hemen sinyal verildi, 35 tane terörist orada etkisiz hale getirildi ve bunlar lider kadro.

Afrin'de 4 bin 600'ü aşkın teröristi etkisiz hale getirdik. Cerablus2ta 3 bini aşkın DEAŞ'lıyı etkisiz hale getirdik. Şimdi Irak'dayız, Kandil'deyiz, gerekirse Sincar'da olacağız. Ülkemizi rahatsız eden kim olursa olsun, vururuz. Niye?  Siz bize dediniz ki, 'sizi rahatsız edince gidin vurun' İnşallah güvenli bir ülke, huzur içinde bir ülke, bunun için bu adımları atıyoruz, atacağız.
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN ATAŞEHİR MİTİNG KONUŞMASI

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2018, 10:53

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER