CHP ESATPAŞA ÖRGÜTÜ SEÇİM STARTINI VERDİ

CHP Esatpaşa Mahallesi Yürütme Kurulu üyeleri, 31 Mart yerel seçimler için düzenledikleri kahvaltıda seçim startını verdiler.

CHP ESATPAŞA ÖRGÜTÜ SEÇİM STARTINI VERDİ

 CHP ESATPAŞA ÖRGÜTÜ SEÇİM STARTINI VERDİ

CHP Esatpaşa Mahallesi Yürütme Kurulu üyeleri, 31 Mart yerel seçimler için düzenledikleri kahvaltıda seçim startını verdiler.

Seçim startının verildiği kahvaltıya mahalleden sorumlu CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Günveren, Ataşehir Belediye eski Başkan Yardımcısı ve CHP Belediye Meclis Üyesi Abdullah Der, CHP İlçe Kadın aydın escort Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan, Mahalle Muhtarı Turan Kızıldaş ve mahalle örgütü katıldı.

“DİNLENMEMEK İÇİN YOLA ÇIKANLAR ASLA YORULMAZLAR”

Toplantıda konuşan Mahalleden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Günveren, 24 Haziran seçimlerinde partileri aleyhine yürütülen kampanyalar nedeniyle galip gelmediklerini belirterek; “ Cumhuriyet ayaktaysa, İlkelerine hala sahip çıkabiliyorsak demek ki hala umut var diyoruz ve 31 Mart seçimlerinde mutlaka ve mutlaka önce Ataşehir iktidarımızı devam ettireceğiz ve İstanbul seçimlerini mutlaka alacağız diyoruz.  Yaşanan tüm olumsuzlukları geride bırakıp bu seçimlere odaklamamız lazım. Umudu yeşertmemiz lazım. Bundan sonrada önümüzdeki çalışma programlarımızla, aydınlık geleceğe olan inancımızla birlikte hareket etmek için belirtilen programa uygun olarak çalışmalarımıza devam etmemiz lazımdır. Dinlenmemek için yola çıkanlar asla yorulmazlar. Bizde dinlememek üzere bu yola çıktık ve yorulmadan yolumuza, çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Günveren, bugünkü kahvaltılı toplantımızın amacı sandık sorumlularımızın güncellenmesi ve Genel Merkezimizin öngördüğü yeni çalışma sisteminin tanıtımını yapmaktır diyerek sistem hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

“BU ÖRGÜT 2019’DA DA BU BAYRAĞI ATAŞEHİR’DE DALGALANDIRMAYA DEVAM EDECEKTİR”


Pazar sabahından herkese günaydın diyerek konuşmasına başlayan CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan; “Çok güzel, çok sıcak bir ortam. Bizler kısa bir süre önce çok yoğun bir seçim sürecini geride bıraktık. Ancak önümüzde daha yoğun ve daha heyecanlı geçeceği bir yerel yönetimler seçim süreci var. CHP örgütü üzerine ne zaman görev düşmüşse tek vücut olmuş ve görevini fazlasıyla yerine getirmiştir. CHP örgütü 2009’ da Ataşehir’e bayrağını dikti, 2014’ te zaferle perçinledi ve ben inanıyorum ki bu örgüt 2019’da da bu bayrağı Ataşehir’de dalgalandırmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

“ŞU AN O HEYECANI GÖRMÜYORUM”

 Pazar günü olması nedeniyle tatillerinden feragat ederek kahvaltılı toplantımıza katılmalarınızdan dolayı teşekkür ederim diyerek bir Esatpaşalı olarak konuşmasına başlayan Abdullah Der; “Geriye gittiğim zaman şurada şu tabloyu görüyorum. 2009 ve 2014 seçimlerinde Esatpaşa örgütü dimdik ayaktaydı. Şu an o heyecanı görmüyorum. Neye bağlayacağımı bilmiyorum ama mutsuz olduğunuzun farkındayım. Belki iktidarı göremediğiniz için mutsuz olabilirsiniz ama şuna da şükretmemiz lazım ki bir Ataşehir Belediyemiz var. Ataşehir olarak sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Gücümüz ve imkânlarımız oranında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah 2019 yerel seçimlerinde yine sizlerle el ele, omuz omuza verip tekrar belediyeyi alacağımızı düşünüyorum. Sadece Ataşehir’i almamız yetmiyor. Mutlaka Büyükşehir’i almamız lazım. Onun için çok çalışmamız lazım ama şu anki tabloya baktığımızda değişen bir şeyin olmadığını görüyorum. Az olsun bizim olsun mantığıyla hareket edemeyiz. Daha fazla çoğalmalıyız. Çünkü iktidarın yolu yereldeki iktidarlardan geçer” şeklinde ifade etti.



 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 23:03

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109