Bir Gelecek’ ten Geleceğine Kan Ver Etkinliği

Kızılay Ataşehir Şubesi, Bir Gelecek projesi kapsamında “ Bir Kan Bir Can “ temasıyla kan bağışı etkinliği düzenlendi.

Bir Gelecek’ ten Geleceğine Kan Ver Etkinliği
 Bir Gelecek’ ten Geleceğine Kan Ver Etkinliği

Kızılay Ataşehir Şubesi, Bir Gelecek projesi kapsamında “ Bir Kan Bir Can “ temasıyla kan bağışı etkinliği düzenlendi.

Kızılay Ataşehir Şubesi, BİREVİM ve BEKA Derneği iş birliği ile BİREVİM tarafından başlatılan Bir Gelecek projesi kapsamında Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ’ın da katılımıyla “ Bir Kan Bir Can “ temasıyla kan bağışı etkinliği düzenlendi.


Kanın sürekli bir ihtiyaç olduğu gerçeğini benimsetmek ve bu konuda bir farkındalık yaratmak amacıyla Bir Gelecek projesi kapsamında Kızılay Ataşehir Şubesi, BEKA Derneği ve BİREVİM iş birliği ile Bir Kan Bir Can temasıyla BİREVİM Genel Müdürlüğünde “ Geleceğine Kan Ver “etkinliği düzenlendi. BEKA Derneği üyeleri ve BİREVİM Personellerinin katılım sağladığı etkinlik dışarıya açık olması ile birlikte vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü.

Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay kan bağışı etkinliğinin önemine vurgu yaparak “ bu etkinlikteki mottomuzu “ geleceğine kan ver “ olarak belirledik. Çünkü şimdi olmasa bile bir gün herkesin kana ihtiyacı olabilir. Üyelerimiz ve BİREVİM çalışanlarına gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ederim. Vatandaşlarımız da son derece duyarlılar. Onlarında yoğun ilgisi ile güzel bir etkinlik oldu. Bir Gelecek projesi ile ülkemize hizmet etmeye ve kurumsal sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğiz” dedi.


BİREVİM Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi ise yapılan etkinliğin son derece önemli olduğunu ve belirli periyodlar ile kan bağışı etkinliklerinin devam edeceğini belirtti. Çiftçi yaptığı açıklamada “ Bir Gelecek “ projesi ile özellikle dezavantajlı bölgelerde gençlerimizin hayatlarına dokunacak, spora ve eğitime vereceğimiz destekle onları her türlü olumsuz bağımlılıktan koruyarak nitelikli bireyler olarak yetişmelerine katkı sunacağız. Bir Gelecek Birlikte gelecek dedi.

Diriliş Ertuğrul senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ ise bu tarz hayırlı projelerin ülkemizin gençliği için son derece önemli olduğunu söyledi. Bozdağ, Bir Gelecek projesine gerekli desteği vereceğini belirterek projeyi hayata geçiren BİREVİM ailesine ve Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ ye teşekkür ederek Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay’ı da tebrik etti.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER