Bayram Arslan; Çankırılılarla Kahvaltıda Buluştu

CHP Ataşehir’den belediye meclis üyesi aday adayı olarak başvuran Bayram Arslan verdiği kahvaltıda hemşeri ve dostlarıyla buluştu.

Bayram Arslan; Çankırılılarla Kahvaltıda Buluştu
 Bayram Arslan; Çankırılılarla Kahvaltıda Buluştu

CHP Ataşehir’den belediye meclis üyesi aday adayı olarak başvuran Bayram Arslan verdiği kahvaltıda hemşeri ve dostlarıyla buluştu.


31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde CHP Ataşehir’den belediye meclis üyesi aday adayı olarak başvuran Bayram Arslan verdiği kahvaltıda hemşeri ve dostlarını ağırladı.



Bayram Arslan; “Çankırılıların Oyuna ve Desteğine Talibim”
Ataşehir’de Pembegül Pastaneler zinciri sahibi Bayram Arslan sahibi olduğu yeme içme mekânında verdiği kahvaltıda Çankırılı hemşerileri ve dostlarıyla bir araya gelerek CHP’den aday adayı olduğu meclis üyeliği için destek istedi.
 
Kahvaltıya hemşerileri ve dostlarının yanı sıra CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, eski Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der’ de katılarak kendisine çıktığı yolda başarılar dilediler.

“ÇANKIRILILARIN OYUNA VE DESTEĞİNE TALİBİM”

Ev sahibi sıfatıyla konuşan Bayram Arslan; “ Benimle birlikte aynı partiden müracaat eden iki hemşerim daha var. Bizim temel amacımız Çankırılı hemşerilerimize mahalli idarelerde yönetim kadrosunda fayda sağlayabilmektir. Rabbim hakkımızda hayırlı ise nasip etsin. Sizlere hizmet etmek için yola çıktık. Bunun dışında başka bir gayemiz yok. Biz başkanımız Battal İlgezdi ile beraber inşallah 2019 31 Mart akşamı yine burada istişare yapmak için elimizden gelen tüm çabaları göstereceğiz. Bir Çankırılı hemşeriniz, kardeşiniz olarak, 25 yıllık İçerenköy’de esnaf olarak birçoğunuzu tanıma fırsatını buldum. Şahsım adına, partim adına ve Belediye Başkanı Battal İlgezdi adına Çankırılı olarak Çankırılıların oyuna ve desteğine talibim. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi. 




 “SOFRALARINIZ ŞEN, DOSTLUKLARINIZ BAKİ OLSUN”

Bayram Arslan’ın daveti üzerine konuşan CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak; bu kadar güzel insanın bir arada olduğu bir mekânda konuşmak güzel bir duygu. Bu vesile ile hepinizi saygı ile selamlıyorum diyerek; “Sofralarınız şen, dostluklarınız baki olsun. 10 yıldır Ataşehir Belediyesini yürütüyoruz. 7 yıldır bende İlçe Başkanı olarak görev yapıyorum. Gördüğümüz en önemli eksiklerden biri birbirimizi yeterince tanımamamızdır. Samimi ve içten davranışlar birbirini iyi tanımaktan geçer. Böyle ortamlarda bizim belediyecilik anlayışımıza göre Ataşehir’de yaşayan tüm kesimlerin içinde yer alacağı bir yönetim anlayışıyla yönetmek lazım. Bunu önemsiyoruz. Şu an 22 meclis üyemiz 16-17 ilden arkadaşlarımızın temsil ettiğini görüyoruz. Önümüzdeki dönemde de kendi karakterlerini yansıtacak arkadaşlarla temsil edilmesi temel değerimiz. O açıdan Çankırılı hemşerilerimizin içerisinde çok nitelikli arkadaşlarımız var. Sevgili Bayram Arslan bunlardan biridir. Partimizden aday adayı olarak başvurusunu yapanlar mutlaka demokratik bir ortamda değerlendirilecektir. Lokmalarınızı bizimle paylaştığınız için tekrar hepinize teşekkür ederi” diye konuştu. 



“BİZİM AMACIMIZ SİZLERE HİZMET ETMEKTİR”

Her zaman Çankırılıların yanında olan ağabeyim, kardeşim diye anons ettiği eski Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der’de yaptığı kısa konuşmasında; “ Nereli olursak olalım bizler Türkiyeliyiz, Ataşehirliyiz. Bayram Arsalan ve diğer aday arkadaşlarımızı yakından tanıyoruz. Bu sene biraz daha aktif görevler alacaklardır. Burada sizlerin desteklerine ihtiyaçları var. Bizlere de bu konuda katkı sağlarsanız mutluluk duyarız. Bizim amacımız sizlere hizmet etmektir. Ataşehir’de yaptıklarımızı görerek ve inceleyerek ona göre karar ve desteklerinizi bekleriz, tekrar hepinize teşekkür ederiz” şeklinde ifade etti.


Son olarak söz alan Çankırılılar adaylarını seçilecek yerlerde görmek istediklerini dile getirdiler.

 

 

 


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109