Battal İlgezdi İmam Hüseyin Derneği’ni Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Kayışdağı Mahallesi’nde yaşayan Azerileri ziyaret etti.

Battal İlgezdi İmam Hüseyin Derneği’ni Ziyaret Etti
Battal İlgezdi İmam Hüseyin Derneği’ni Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Kayışdağı Mahallesi’nde yaşayan Azerileri ziyaret etti.

Üçüncü dönem seçim çalışmalarını da diğer dönemlerde olduğu gibi İmam Hüseyin Derneği’ni ziyaret ederek başlayan İlgezdi konuşmasında; “Üçüncü dönem belediye başkanlık seçimlerim sırasında burayı özellikle ziyaret etmek istedim. Çünkü bana hep uğurlu gelmiştir.” dedi ve gelenekselleştirdiği ziyaretiyle Azeri vatandaşları sevindirdi.

İlgezdi’nin ziyaretinde CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez de bulundu.

Battal İlgezdi ve ekibini, İmam Hüseyin Cami İmamı ve kanaat önderi Mehdi Aksu, CHP Ataşehir Meclisi Üyesi Süleyman Karadağ, CHP’den Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi Adayı Kurtuluş Özaydın ile cemaat karşıladı.



İLGEZDİ: “BİZİM GELENEĞİMİZDE KÜLTÜRÜMÜZDE İNSANLAR DIŞLANMAZ”


Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi konuşmasına “Hocalı Katliamında” hayatını kaybedenleri anarak başladı. İlgezdi, katliamı lanetlediğini, hayatını kaybedenleri rahmetle andığını ifade etti.

Battal İlgezdi, Ataşehir’de 10 yıldır belediye başkanlığı yaptığını belirterek; “Ben ve çalışma arkadaşlarım bugüne kadar kimseyi ayırt etmedik. Dilinden, dininden, ırkından dolayı dışlamadık. Aynı hizmeti herkese vermeye çalıştık. Bizim geleneğimizde, kültürümüzde insanlar dışlanmaz. Kültürümüzü, geleneğimizi burada da yaşatıyoruz. Bizim anlayışımızda insan var.” şeklinde konuştu.

Battal İlgezdi, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak da; “Hayali hiçbir şeyimiz yok, projelerimizi 1 Mart’ta açıklayacağız. Ataşehir’de yapabileceğimiz her şeyi halkımıza anlatacağız.” ifadelerini kullandı. İlgezdi ev sahipliği için Mehdi Aksu ve cemaate teşekkür etti.
MEHDİ AKSU:

“HİÇBİR ZAMAN SEVGİ VE KARDEŞLİK DİLİNİ KAYBETMEYELİM”

Mehdi Aksu, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’nin ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında siyasetin güncel fakat kardeşliğin ebedi bir kavram olduğuna dikkat çekti. Mehdi Aksu: “Bir bakıyoruz birisi A partisinden B partisine geçmiş. Olabilir, orada siyaseti daha iyi yapabilirim, diyebilir. Bütün siyasiler, o siyasilerin çevresindeki ekiplere tavsiyem şu ki; hiçbir zaman sevgi ve kardeşlik dilini kaybetmeyelim, toplumu bütünleştirelim, kaynaştıralım. Kim, hangi partiye oy verirse versin. Herkes kendi projesini, yapacaklarını anlatsın. Toplumun gözü aynadır, herkes ona göre kararını verecektir. Sayın Başkanımız Battal İlgezdi’ye ziyareti için de çok teşekkür ederiz,” dedi.



SÜLEYMAN KARADAĞ: “BATTAL İLGEZDİ BU AİLENİN BİR BİREYİDİR”


CHP Ataşehir Meclisi Üyesi Süleyman Karadağ ise konuyla ilgili şu şekilde açıklama yaptı: “Yıllarca birlikteyiz, acımız, kıvancımız bir… Bir dönem görev yaptım. Görev, makam size verildiği zaman iyi de bir başkasına verildiği zaman kötü mü? Kurtuluş Özaydın arkadaşımızı da destekleyeceğiz. Battal İlgezdi bir siyasi kişi değil, bu ailenin bir bireyidir. O bizim kardeşimizdir, canımızdır.”

CHP’den Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi Adayı Kurtuluş Özaydın da yaptığı konuşmada İstanbul’a geldiğinde 16 yaşında olduğunu, bugüne kadar hiç kimseye bir saygısızlığı olmadığına dikkat çekerek; “Bugüne kadar insanlara gösterdiğimiz yakınlık, elimizden geldiğince verdiğimiz destek bundan sonra yapacağımız çalışmaların göstergesidir. Bizim yanımızda olmanız, güç vermeniz çok önemli… Sizlerle burada olmaktan dolayı çok mutluyum.” dedi.

Konuşmalar bittikten sonra İmam Hüseyin Derneği önünde Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi ile hatıra fotoğrafı çektirildi.


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109