Battal İlgezdi Engelli Bireylere Çağdaş Bir Yaşam Alanı Hazırlıyor

Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi.

Battal İlgezdi Engelli Bireylere Çağdaş Bir Yaşam Alanı Hazırlıyor
 Battal İlgezdi Engelli Bireylere Çağdaş Bir Yaşam Alanı Hazırlıyor
 Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi. 


 Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi Ataşehir Belediyesi’nin kurslarında yetişen engelli çocukların folklor gösterisinin renk kattığı “Ataşehir’de Engelleri Beraber Aşıyoruz” isimli toplantıda  engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi. Engelli bir çocuğun konuşmasına da yer verilen buluşmada sıcak dolu anlar yaşandı. 



“ATAŞEHİR’DE  ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE BİR DERNEK  YERİ YAPIYORUM”

 Battal İlgezdi etkinlikte yaptığı konuşmasında her yıl gerçekleştirilen ve bu sene de düzenlenecek olan (Altınoluk) engelli vatandaşlar ve aileleriyle birlikte yapacakları tatilinin yineleneceğini söyledi. Ayrıca yeni dönemde engelliler için çağdaş, modern bir dernek alanı tahsis edeceğinin de sözünü verdi. İlgezdi konuşmasında şunları kaydetti: “ Bugün burada bulunan anneler,  babalar ve kardeşlerim, geldikleri için bizleri onurlandırdılar. Ataşehir’de her alanda her koşulda sizlere destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Ama sadece bizim belediyemizin sahip çıkması yeterli değil.”
 “ENGELLERİ ORTADAN KALDIRMAK BİRLİKTE ORTAK HAREKET ETMEKTEN GEÇER”
 “Türkiye’de bulunan belediyelerin sizlerin daha iyi şartlarda yaşamaları için destek vermeleri gerekmektedir.  Belediye devlettir. Devlet toplumun her kesimine eşit şartlarda yaklaşmalı ve desteğini vermelidir.  Bizler mümkün olduğu kadar yeni belediye olmamıza rağmen destekliyoruz sizleri. Engelleri ortadan kaldırmak birlikte ortak hareket etmekten geçer.  Engelli olmak sorun değil yeter ki mücadele edin, hepiniz ailelerinizle birlikte müthiş mücadele veriyorsunuz biliyorum. Ailelerinizin ve sizlerin mücadelesini takdir ediyor ve sizlere teşekkür ediyorum.” 
"ALTINOLUK'TAKİ TESİSLERİMİZİ ÖZELLİKLE SİZLER İÇİN KURDUK"
 “Sizler mücadele ettikçe bizler de sizlerin yanında hep destekçiniz olacağız. Her yıl olduğu gibi belediye bünyemizde engelli kardeşlerimiz ve aileleriyle gerçekleştirdiğimiz Altınoluk gezimizi yine yapacağız. Bunun için yeni dönemde arkadaşlarım çalışmalarını yapıyor. Bir hafta boyunca aileleriyle birlikte kardeşlerimiz denizin kenarında tatillerini yapacaklar. Altınoluk’taki tesisleri özellikle sizler için kurduk, yine bizlerin misafiri olacaksınız. Ataşehir’de engelli kardeşlerimize bir dernek yeri yapıyorum. Artık tüm faaliyetlerini orada gerçekleştirebileceksiniz. Sizlere çağdaş, modern ve yaşanılabilir bir alan yaratacağım. Bunun sözünü herkesin huzurunda veriyorum. Bizim burada bulunan anne ve babalara minnet  borcumuz  var. Çünkü her biri çocuklarını en güzel şekilde yetiştirip, topluma kazandırmaya çalışıyor.”
 


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER