BATTAL İLGEZDİ: “BELEDİYE BAŞKANININ ESKİSİ OLMAZ”

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi  “Belediye başkanının eskisi olmaz” ifadeleriyle aday olacağına yeşil ışık yaktı. 

BATTAL İLGEZDİ: “BELEDİYE BAŞKANININ ESKİSİ OLMAZ”

BATTAL İLGEZDİ: “BELEDİYE BAŞKANININ ESKİSİ OLMAZ”

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi  “Belediye başkanının eskisi olmaz” ifadeleriyle aday olacağına yeşil ışık yaktı. 


Ataşehir Dernekler Federasyonu olarak Ataşehir Ordulular Derneği Kültür Evi’nde buluştu. Atatürk Mahallesi’nde kurulacak olan federasyon merkezimizin istişaresinin yapıldığı toplantıya katılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi STK’larla bir araya geldi.

İmar konusunda açıklama yapan İlgezdi, Yeni Çamlıca Mahallesi’nin  tapusunun çok kısa bir zamanda vatandaşa verileceğini ifade eden İlgezdi, “ 14 bin 800 tapuyu en kısa zamanda vatandaşa kavuşturacağım” şeklinde konuştu.


İlgezdi 2024 Yerel Seçiminde belediye başkanlığına adaylık açıklamasına yönelik hakkındaki sorulara ise İlgezdi, “Ak Parti Ataşehir’e aday olmamı istemiyor” diyerek kazanma oranının diğer partiler tarafından risk olduğunu işaret etti.


Geçtiğimiz günlerde CHP 38. Olağan Genel Kurulu’nda Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini ve kendisinin genel başkanlık dönemindeki çalışmalarını takdir ettiğini vurguladı. 


CHP Genel Başkanı Özgür Özel için ise İlgezdi, şunları söyledi: “Genel başkanımızla aramız gayet iyi. Siyasette özellikle CHP’de demokrasinin gerektirdiği her şey yaşanır. Fikir ayrılıkları olur ve çoğunluğun kararıyla alınan karara hepimiz hizmet ederiz.” ifadelerini kullandı.


CUMHURİYET’İN 100. yılı için de açıklama yapan Battal İlgezdi, “ CHP cumhuriyeti yaşatmayı misyon edinmiştir. Fakat ben CUMHURİYET’İ herkesin yaşatması gerektiğini düşünüyorum. Bu her partinin görevidir. Dünyada 59 müslüman ülke vardır. ve içlerinde sadece Türkiye Cumhuriyet ile yönetilmektedir. Bunun kıymetini bilmemiz gerekir.” dedi.


Son olarak adaylık için ise, “Belediye başkanının eskisi olmaz” ifadeleriyle aday olacağına yeşil ışık yaktı. 

İsa Kırım

YORUM EKLE
YORUMLAR
VACİT KARAGÜLMEZ
VACİT KARAGÜLMEZ - 9 ay Önce

Özellikle Yenisahra Mahallesi için bu güne kadar ne yaptınız ve verdiğiniz vaadlerin hangisini yerine getirdiniz. Yenlsahra mahallesinde pazar sokağındaki evi yanan Roman kardeşlerimizin yanan evleri için sizce yaptığınız maddi ve manevi yardımlarınız yeterli mi?

Evleri yanan kardeşlerimizin kış ayında evlerinin yandığı halde bir heyet göndermediğiniz gibi buradan aldığınız üç dönem oyunuza baktığınızda bu insanların içinde bulunduğu ortamlarında hiç bir yaşam kalitesi yükselmediği gibi zor hayat şartlarında doğru dürüst sosyal destekde de bulunmadınız. Şimdl bu halkın karşısına geçip nasıl oy isteyeceksiniz. Size verilen oyların karşılığında bu halk bu kötü hizmeti hak etti mi?
Belediye başkanının eskisi olmaz. Ama değişimi şart oldu.

VACİT KARAGÜLMEZ
VACİT KARAGÜLMEZ - 9 ay Önce

Sayın başkan, Ataşehir Dernekler Federasyonu olarak Ataşehir Ordulular Derneği Kültür Evi’nde buluştunuz ve Atatürk Mahallesi’nde kurulacak olan federasyon merkezimizin istişaresinin yapıldığı toplantıya katılan derneklerden üç dönem aldığınız oyun istatistiği baktınız mı? Orduluların dernek bşnalarına kadar yaptırdınız. Ama onlardan size hem Barboros Mahallesi hem de Yenisahra Mahallesi ve diğer mahallelerden toplam oyun analizinl yaptığınızda ve yüzde doksanı Ak partiye oy verdiğini göreceksiniz. Ama yıllardır CHP ye oy veren mahallelere doğru dürüst hizmet yapmadığınız da ortadadır. Bu sene kazanamayacağınız da o özellikle toplantılarına katıldığınız ve hizmet yaptığınız ve desteklediğiniz Federasyonlar sayesinde kaybedeceksiniz. Bilginize sunulur.
Sayın başkan, bu güne kadar ne kendi adıma ne de Roman Halkı için kapınıza gelmedim. Dost acı söyler ve doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Değişim şart oldu.

SIRADAKİ HABER