Avukat Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

AK Parti Ataşehir Belediye meclisi Grup Başkan Vekili Avukat Mustafa Naim Yağcı Adalet ve Kalkınma Partisin’den Ataşehir Belediye Başkanı aday adayı oldu.

Avukat Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Avukat Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir Belediye meclisi Grup Başkan Vekili Avukat Mustafa Naim Yağcı Adalet ve Kalkınma Partisin’den Ataşehir Belediye Başkanı aday adayı oldu.


Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir Belediye meclisi Grup Başkan Vekili Avukat Mustafa Naim Yağcı, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Ataşehir Belediye Başkanı aday adayı oldu.

Av Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çiftci’ye yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisin Ataşehir Belediye meclisi Grup Başkan Vekili Mustafa Naim Yağcı yaptığı konuşmada ”Nefes aldığı şehre nefes vermeli insan” demiş atalarımız. Bu anlamda bugüne kadar hem siyasetin içinde hem sosyal hayatta Ataşehir’in bir evladı olarak samimi bir gayretle çalıştık. Bundan böyle daha büyük bir gayret ve heyecanla Ataşehir’i Türkiye Yüzyılı vizyonuna hazırlamak için yola revan oluyoruz.
Ataşehirle var olan gönül bağımızı daha da kuvvetlendirerek Ataşehir’i AK Belediyecilik hizmetleriyle buluşturmak için, Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvuru dilekçemi, AK yuvamızda, İlçe Başkanımız Sn. Burak Çifci şahsında teşkilatımıza sunduk. Rabbim hakkımızda hayırlı eylesin, yar ve yardımcımız olsun” dedi.

MUSTAFA NAİM YAĞCI KİMDİR?
Mustafa Naim Yağcı 1976 doğumlu olup aslen Rize Çayelilidir. İlkokulu Çayeli Aşıklar Köyü İlkokulu'nda tamamladıktan sonra 1995'te Kadıköy İmam Hatip Lisesi'nden; 2000'de de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

Mustafa Naim Yağcı çeşitli kurumlarda görev yaptıktan sonra, 2004'den bu yana ortağı olduğu Hukuk Bürosunda serbest avukat olarak görev yapmaktadır.  

Çalışma alanları İdare Hukuku, Yerel Yönetimler, Kamulaştırma'dır. Aktif siyasete 2004 yılında Adalet ve Kalkınma Partisin Kadıköy İlçe Başkanlığı'nda İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği görevi ile başlamıştır.

Adalet ve Kalkınma Partisi  Ataşehir İlçe Başkanı görevini yapmıştır.  Bu dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir Belediye meclisi Grup Başkan vekiliği yapmaktadır.

Av. Mustafa Naim YAĞCI evli ve 1 çocuk babasıdır.  

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2023, 13:49

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER