Ataşehir’de spor şiddetinin önüne geçme  paneli düzenlendi

Ataşehir’de spor şiddetinin önüne geçme  paneli düzenlendi

Ataşehir’de spor şiddetinin önüne geçme  paneli düzenlendi


Ataşehir Belediyesi tarafından sporda şiddet ve spor kültürünün geliştirilmesi konularını içeren bir panel düzenlendi.

Panele belediye bünyesindeki sporcular, amatör spor kulüpleri ve teknik ekipler katıldı. Türk sporuna genel bakış, önemli olaylar ve şiddet vakaları ile bunların önlenmesi konuları üzerine bilgi paylaşıldı. Ataşehir Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, sporda şiddetin önlenmesi ve gençlerin bilinçlendirilmesi hakkında konuştu. Panelde yer alan Serkan Çınar ise daha fazla eğitim ve spor konularının konuşulmasını hedeflediklerini belirtti.
Ataşehir Belediyesi, sporda yaşanan önemli olaylar, spor kültürünün geliştirilmesi ve spor alanında şiddetin önlenmesi konularında bir panel düzenledi. Panel, Ataşehir Belediyesi’nin Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Panele, belediyenin birçok sporcu, Ataşehir’deki amatör spor kulüplerinin teknik ekibi ve kulüp başkanları katıldı. Panelde, Türk sporuna genel bir bakış, spor alanında yaşanan önemli olaylar, şiddet vakaları ve bu şiddetin nasıl önlenebileceği gibi konularda önemli bilgiler paylaşıldı. Ayrıca, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Turgay Biçer ve eski Süper Lig hakemi ve Spor Bilim Uzmanı Serkan Çınar da panelde konuşmacı olarak yer aldı.

Ataşehir Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, “Bu programları düzenli olarak her ay yapıyoruz. Panelimizin odak noktası ise spor alanında yaşanan şiddet olaylarıdır. Bu panelde, sporda şiddeti nasıl önleyebileceğimizi gençlere aktarmayı hedefliyoruz” dedi.

Panelde konuşmacı olarak yer alan Serkan Çınar ise, “Bu tür panellerin artmasını istiyoruz. Eğitim ve spor gibi konuları daha fazla konuşmak, daha iyi bir noktaya gelmek adına önemlidir. Konuştuğumuz konular geleceğimizi etkiler, çocuklarımızı sağlıklı bireyler olarak yetiştirerek daha iyi sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER