ATAŞEHİR’DE KÖLEOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Ataşehir Ordulular Derneği, olağan genel kurulu Küçükbakkalköy'de bulunan dernek merkezinde gerçekleşti, Ertuğrul Köleoğlu güven tazeledi.

ATAŞEHİR’DE KÖLEOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
 ATAŞEHİR’DE KÖLEOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Ataşehir Ordulular Derneği, olağan genel kurulu Küçükbakkalköy'de bulunan dernek merkezinde gerçekleşti, Ertuğrul Köleoğlu güven tazeledi.
küçükbakkalköy'de bulunan Dernek Merkezi'nde gerçekleşen kongrenin Divan Başkanlığını Av. Lütfullah Hasan Doğruyol, Divan Üyeliğini ise Celalettin Dervişoğlu ve Mehmet Şahin üstlendi. Derneğin genel kurulunda üçte ikilik çoğunluk sağlanmasının ardından gündem maddeleri okundu. Protokol konuşmaların ardından Dernek Başkanı Ertuğrul Köleoğlu tarafından faaliyet raporu okundu.

Köleoğlu yaptığı konuşmasında; "Barbaros Mahallesi’nde üyelerimizle kahvaltıda bir araya geldik. Dernek binamızın inşaatı bitirilerek gerçekleştirdik. 15 öğrencimize burs verdik. Ihlamur Festivalinde Ordu Kültür Müdürlüğü işbirliğiyle Ordu ilimizin en güzel şekilde tanıtımını yaptık. Ataşehir Ordulular Derneği Kadın Kolları tarafından dernek binamızda şehitlerimizin ruhuna Kur'an okutuldu. Ataşehir Ordulular Derneği Kadın Kollarımız İstanbul İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla İstanbul Kültür Gezisi düzenledi. Ataşehir'de tüm Ordu ilçe ve köy dernekleri üyelerinin kaynaşmalarını sağlamak amacıyla 1400 kişinin katılım sağladığı gece düzenlendi. 8. Bölgemizde bulunan resmi kurumlara ziyaretler gerçekleştirildi. Ordu Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu'na ev sahipliği yaparak istişare toplantısı gerçekleştirildi. 10. Bölgemizde bulunan Ordu dernekleri ile beraber yerel basınla program gerçekleştirildi. Üyelerimizle kahvaltılı istişare toplantısı düzenlendi. Bölgemizde bulunan Ordu derneklerinin başkanlar ile birlikte ALTAŞ TV ve TV 52'de bilgilendirme canlı yayını gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte derneğimizin tanıtımı ile ilgili yerel televizyonlarda canlı yayınlara katıldık. Dernek Yönetim Kurulu ve üyelerimizden 70 kişilik bir grupla Ordu Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa Ordu'da yapılan organik tarım bilgilendirme ve uygulama toplantısına katılım sağlandı. Kızılay Ataşehir Şubesi işbirliğiyle kan bağışı kampanyası düzenledik. Pandemi sürecinde Ataşehir İlçesi'nde ikamet eden veya çalışan ihtiyaç sahibi Ordulu hemşerilerimize 200 koli gıda ve 5000 adet maske dağıtımı gerçekleştirdik. Eğitim ve öğretimin uzaktan görülmesi nedeniyle iş insanı hemşerilerimizin de destekleriyle Ordulu 45 öğrencimize tablet dağıtımı gerçekleştirdik." dedi.

Köleoğlu son olarak, "Pandemiye rağmen oldukça geniş katılımla gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzda derneğimizin faaliyetlerini saymakla bitmez, bundan sonraki süreçte Orduluların birlik ve beraberliği için daha çok çalışacağız" dedi.

 

Köleoğlu'nun konuşmasının ardından divan tarafından diğer gündem maddeleri oylandı. 13 Kişilik asil ve yedek üyeler, 3 kişilik denetim kurulu asil ve yedek üyeleri de oy birliği ile kabul edildi. Başkan Ertuğrul Köleoğlu'nun güven tazelediği yeni yönetimde; Kadir Şahin, Onur Soytürk, Hacer Yılmaz, Dilek Sevinç, Can İşcan, Ramis Doğan Güneş, Cahit Yılmaz, İbrahim Yüksel Çoşkun, Harun Büşü, Uğur Yılmaz, Emine Tok, Salih Türk yer aldı. Denetim Kurulu asil üyeliklerine ise; İsa Kara, Lütfi Hacıoğlu, Ziya Çağlayan seçildi. Tüzük değişikliği maddelerinin de oylanmasının ardından genel kurul sona erdi. Başkan Ertuğrul Köleoğlu ve yönetimi tebrikleri kabul etti.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER