Ataşehir’de "Gezici Çocuk Tarım Müzesi" çocuklarla buluşuyor

Ataşehir’de 30 Mart-1 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek “Dünyanın ilk Gezici Çocuk Tarım Müzesi” minik ziyaretçilerle buluşacak.

Ataşehir’de "Gezici Çocuk Tarım Müzesi" çocuklarla buluşuyor
 Ataşehir’de "Gezici Çocuk Tarım Müzesi" çocuklarla buluşuyor

Ataşehir’de 30 Mart-1 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek “Dünyanın ilk Gezici Çocuk Tarım Müzesi” minik ziyaretçilerle buluşacak. Ataşehir’deki Watergarden İstanbul’da 30 Mart- 1 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek 
Ataşehir’deki Watergarden İstanbul’da 30 Mart- 1 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek “Dünyanın ilk Gezici Çocuk Tarım Müzesi” çocuklarla buluşacak. Kültürel, toplumsal ve biyolojik çeşitliliği, insanların değişen koşullara nasıl uyum sağladığını, bu uyum sürecinin zamanla nasıl gelişip değiştiğini anlatmaya çalışan bilimsel çabaların bütünü olan Gezici Çocuk Tarım Müzesi çocuklara; keşfederek, araştırarak, bizzat uygulamalara katılarak etkili, verimli ve kalıcı deneyimler kazandıracak.

Gezici Mini Tarım Müzesi çocuklara geleneksel müzecilik kavramından farklı olarak, oyunla ve deneyimleyerek öğrenme fırsatı sunacak.

Etkinliğin sonunda Meraklı Buğday Tanesi kitabının yazarı Melih Aydıner ile tanışma fırsatı da yakalayacak olan çocuklar ayrıca Meraklı Buğday Tanesi Doğa Seti’ne ücretsiz sahip olacaklar. Yeme, içme ve eğlence merkezinde ayrıca hafta sonu Alaaddinin Sihirli Lambası ve Güzel Çirkin müzikalleri sahnelenecek.

Taze Pazar katında gerçekleşecek müzikallerde Cumartesi saat 16.00’da Alaaddinin Sihirli Lambası müzikali; Pazar günü yine Taze Pazar Katında saat 16.00’da Güzel Çirkin müzikali minik ziyaretçileri eğlenceli bir yolculuğa çıkaracak.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109