Ataşehir’de esrarengiz ölüm

Ataşehir’de esrarengiz ölüm: Dairede bir erkek cesedi bulundu!

Ataşehir’de esrarengiz ölüm

Ataşehir’de esrarengiz ölüm
Ataşehir’de esrarengiz ölüm: Dairede bir erkek cesedi bulundu!


Ataşehir'de bir apartmanın 10. katındaki bir dairede, bir erkek cesedi bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, ölen kişinin Halim Bozovalı olduğunu tespit etti.
Dün, saat 18.30 civarında Ataşehir'de, Mevlana Mahallesi'nde bulunan Aksekili Mahmut Uslu Caddesi üzerinde bir olay yaşandı. İddialara göre, Halim Bozovalı (65) adlı bir kişiden yaklaşık 10 gün boyunca haber alınamadı. Dairesinde koku fark edilmesi üzerine, aynı apartmanda yaşayan komşuları durumu polise bildirdi.

Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kapalı olan dairenin itfaiye ekipleri tarafından uzun çabalar sonucu açılması sağlandı. Polis ekipleri, evde yaşayan Halim Bozovalı'nın banyoda hareketsiz şekilde bulunduğunu ve yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yapılan incelemeler sonucunda, Bozovalı'nın yaklaşık 3 hafta önce hayatını kaybettiği belirlendi. Halim Bozovalı'nın cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis ekipleri, Bozovalı'nın ölümüyle ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.


Aynı sitede yaşayan Hanife Bayramoğlu şunları söyledi: "Dedik hayırdır ne oldu. Dediler bir komşumuz var yalnız yaşıyor. 4 gündür ulaşamıyoruz. Telefona ve kapıya cevap vermiyor ve evden de koku geliyor. Sağlık ekiplerini aramışlar ama kapıyı itfaiye kırmış. Yöneticiye kalsa 4 gündür diyor ama olay yeri inceleme ekipleri 3 hafta olmuş öleli dedi bize. Net kararı savcı verecekmiş"
 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER