ATAŞEHİR’DE 14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDI

14 Mart Tıp Bayramı Ataşehir’de Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir, Ataşehir Türkan Saylan Tıp Merkezinde doktor ve sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

ATAŞEHİR’DE 14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDI
 ATAŞEHİR’DE 14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDI

14 Mart Tıp Bayramı Ataşehir’de Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir, Ataşehir Türkan Saylan Tıp Merkezinde doktor ve sağlık çalışanlarının gününü kutladı.



14 Mart Tıp Bayramı Ataşehir’de unutulmadı. Tıp Bayramı nedeniyle Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir, Ataşehir Türkan Saylan Tıp Merkezi’ni ziyaret ederek doktor ve sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

Sağlık çalışanlarına çiçek takdim eden Kalender Özdemir, Ataşehirli hemşerilerimizin devlet ve özel hastanelerden alamadıkları hizmete, hızlı ve kaliteli bir şekilde ulaşmalarını sağlıyoruz.

Türkan Saylan Tıp Merkezimiz ayda 8 bin kişiye hizmet veriyor. Kadın hastalıkları ve doğumdan, çocuk sağlığına, diş sağlığından, kulak-burun-boğaza kadar birçok bölüm mevcut. Tıp Merkezimizde 7 yılda poliklinik hizmeti alan toplam hasta sayısı 485 bin oldu. 10 uzman hekim ve 25 yardımcı sağlık personelimizle tam kadro Ataşehirli vatandaşlarımızın hizmetinizdeyiz. Doktorlarımızın bu anlamlı günleri kutluyor, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.




TÜRKAN SAYLAN TIP MERKEZİ

Beslenme ve Diyetetik
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Kulak Burun Boğaz
Göz Hastalıkları
Dermatoloji (Cildiye)
Aile Hekimliği
Acil
Ağız ve Diş Sağlığı
Laboratuvar
Radyoloji
İç Hastalıkları (Dahiliy



Türkan Saylan tıp Merkezi Çalışma Saatleri
Tıp Merkezimiz; hafta içi mesai saatlerinde, Cumartesi günü de öğleye kadar hizmet vermektedir.

Parzartesi - Cuma : 08:30 - 17:00

Cumartesi             : 08:30 - 12:30

Diş polikliniklerimiz haricindeki tüm birimlerimizden direk başvurarak veya randevu alarakyararlanabilirsiniz. Yoğun talep nedeniyle diş polikliniklerimiz için online randevu almanız gerekmektedir. Göz ve Diğer Bölümler için de randevu almanızı öneririz.

 
NOT: Randevu aldınız ve gelemeyecekseniz, lütfen iptal ettiriniz, gelmediğiniz saatte bir başka hastanın muayene şansına engel olmayınız.

TÜRKAN SAYLAN TIP MERKEZİ, İLETİŞİM BİLGİLERİ
Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No : 4 Ataşehir / İstanbul


Telefon
(216) 577 71 40 (Pbx 6 Hat)

Fax
(216) 577 71 46

E-mail


Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 22:30

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER