Ataşehir’deki gıda işletmecileri eğitiliyor…

Ataşehir’deki gıda işletmecileri eğitiliyor…

Ataşehir’deki gıda işletmecileri eğitiliyor…
Ataşehir’deki gıda işletmecileri eğitiliyor…Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü halk sağlığını korumak ve gıda güvenliğini sağlamak amacıyla ilçe sınırları içerisinde gıda sektöründe çalışan personele yönelik; “Bireysel Hijyen ve Gıda Güvenliği Eğitim Seminerleri” düzenliyor. Prof. Dr. Mustafa TAYAR tarafından verilecek olan eğitim semineri 28 Ocak ve 02 Şubat 2011 tarihleri arasında saat:13.00’da Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilecek.

 Bireysel Hijyen ve Gıda Güvenliği Eğitim Seminerlerine tüm personeliyle katılan işletmelere Gıda Güvenliğine ve Halk Sağlığına gösterdiği özenden dolayı “ATAŞEHİR GIDA HİJYEN DOSTU“ sertifikası verilecek. Bireysel Hijyen ve Gıda Güvenliği Eğitim Seminerlerinde; bireysel hijyen, işyeri hijyeni ve işyerinin taşıması gereken asgari teknik özellikler, alet, ekipman hijyeni ve dezenfeksiyonu, gıda sektöründe vektörlerle mücadele, gıda güvenliği, gıda sektöründe çalışan personelin halk sağlığı açısından önemi, müşteri ilişkileri” konularında eğitimler verilecek.

Ataşehir Belediye Meclisi’nin 11.09.2009 tarih ve 56 no’lu Kararı gereği Gıda Sektöründe Çalışan Personelin Gıda Hijyeni Eğitimi alması gereklidir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER