Ataşehir yeni eğitim yılına hazır 2010- 2011 Eğitim ve Öğretim yılı Ataşehir’de Halil Atamavcı İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle açıldı.

Ataşehir yeni eğitim yılına hazır 2010- 2011 Eğitim ve Öğretim yılı Ataşehir’de Halil Atamavcı İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle açıldı.

Ataşehir yeni eğitim yılına hazır  2010- 2011 Eğitim ve Öğretim yılı Ataşehir’de Halil Atamavcı İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle açıldı.
Ataşehir yeni eğitim yılına hazır

2010- 2011 Eğitim ve Öğretim yılı Ataşehir’de Halil Atamavcı İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle açıldı.

Halil Atamavcı İlköğretim Okulu’nda düzenlenen yeni eğitim ve öğretim yılı açılış törenine Milli Eğitim İlçe Müdürü Şaban Dr.Karataş, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan ve Hüseyin Hışman, Milli Eğitim Şube Müdürleri İbrahim Polat, Mahmut Bayram, İrfan Zeki Er ve Ömer Yahşi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz, Ataşehir Belediyesi Eğitim Danışmanı Metin Bektaş, İçerenköy Mahalle Muhtarı Ayhan Öztürk ve çok sayıda veli katıldı. İlköğretim öğrencilerinin şiirler okuduğu törende, müzik ve dans gösterileri de yapıldı.

Törende konuşma yapan Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan Ataşehir Belediyesi olarak eğitim ve sağlık konularına ilk öncelik verdiklerini belirterek, “Yeni bir belediye olarak yaptıklarımıza bakarsanız, ilk hizmet verilen yerlerin başında eğitim kurumlarının olduğunu görürsünüz. Okullarımızın daha çağdaş görünüme kavuşması ve çocuklarımızın daha rahat mekanlarda eğitim görebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun haricinde şu an sayısı dört olan Ataevlerinin sayısını 17’ye çıkararak, her mahallemizde kuracağız. Bu yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlüğümüzün desteğiyle öğrencilerimizin sanat, müzik ve spor dallarında gelişmeleri için ücretsiz kurslar açtık. Bu kurslarımız yeni yılda da devam edecek” dedi.

Ataşehir Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş ise yaptığı konuşmada Ataşehir’deki okulların deprem ve yıpranmışlık nedeniyle yenilenme ve güçlendirme çalışmalarının yapıldığını söyledi. Dr. Karataş, “Ataşehir Belediyesi ve Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye okullarımızın bahçelerine yaptıkları asfaltlama çalışmaları, okullarımızın boyanması için başlattıkları kampanya ve diğer yardımları sebebiyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER