Ataşehir Rehberi yeni yılda hizmete başlıyor!

Ataşehir’in yeni tanıtım yüzü olacak ‘Ataşehir Rehberi’ yeni yılda hizmet vermeye başlıyor.

Ataşehir Rehberi yeni yılda hizmete başlıyor!

Ataşehir Rehberi yeni yılda hizmete başlıyor!

Ataşehir’in yeni tanıtım yüzü olacak ‘Ataşehir Rehberi’ yeni yılda hizmet vermeye başlıyor.

Ataşehir’in yeni dijital dönüşüm projesi olan  ‘Ataşehir Rehberi’ yeni yılda Ataşehirlilere hizmet vermeye başlayacak.

Ataşehir'in 17 mahallesini kapsayan dijital dönüşüm projesi "Ataşehir Rehberi" ilk tanıtım programı Mirhan Kafe’de Ataşehir Mahalle Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

Ataşehir Haber ve Ataşehir Rehberi İmtiyaz sahibi Serkan Şimşek projenin işleyişini ve kapsamını hazırlamış olduğu görsellerle muhtarlara anlattı. Serkan Şimşek sözlerine; “"Ataşehir Rehberi" kapsamında Ataşehir'in birbirinden değerli muhtarlarıyla bir araya geldik. Proje kapsamında; ortak akıl, şeffaf süreç yönetimiyle "Ataşehir'e birlikte nasıl değer katarız?" düşüncesiyle projemizi 2023 yılının ilk ayında yayınlama kararı aldık. Katılım sağlayan ve mazeret bildiren muhtarlarımıza projemize vermiş oldukları destek için teşekkür ederim. Ayrıca bu organizasyonun yapılmasında ev sahipliği yapan Mirhan Cafe Sahibi Bekir Bozkızıl'a, bugünlere gelmemde her zaman emeği olan Şahin Civil hocama ve meslektaşım değerli büyüğüm Derya Arslan'a katılımlarından ve değerli desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Çok kapsamlı bir içeriğe sahip olan ‘Ataşehir Rehberi’ sayesinde mahalle muhtarları ve Ataşehirliler aradıkları her türlü veriye bu dijital proje sayesinde ulaşabilecekler. Ataşehir Rehberi tanıtım programına; İçerenköy Muhtarı Sırma Doğru, İnönü Mahalle Muhtarı Songül Tolunay, Barbaros Mahalle Muhtarı Keziban Üreyir, Yenişehir Mahalle Muhtarı Mustafa Arı, Yeni Çamlıca Mahalle Muhtarı HASAN Özdemir, Ferhatpaşa Mahalle Muhtarı Murat Bozkuş, Mustafa Kemal Mahalle Muhtarı Ali Rıza Saraçoğlu, Esatpaşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Altun, Kayışdağı Mahalle Muhtarı Kadir Yılmaz, Fetih Mahallesi Muhtarı Kadir Şimşek, Aşık Veysel Mahalle Muhtarı Hasgül Bakır, Mevlana Mahallesi Muhtarı Recep Ali Kantarcı, eğitimci Şahin Civil ve Gazete Ataşehir İmtiyaz sahibi Derya Arslan katılım sağladı.

Ataşehir’in yeni yüzü olacak Ataşehir Rehberi’ne ve bu yolda ciddi emek harcayan meslektaşım Serkan Şimşek’e çıkmış olduğu yolda  başarılar diliyoruz.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER