ATAŞEHİR KENT KONSEYİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Ataşehir Kent Konseyi 17 mahalle muhtarı ile kahvaltıda buluştu.

ATAŞEHİR KENT KONSEYİ MUHTARLARLA BULUŞTU
 ATAŞEHİR KENT KONSEYİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Ataşehir Kent Konseyi 17 mahalle muhtarı ile kahvaltıda buluştu.

Ataşehir Kent Konseyi olarak Güne çok anlamlı bir buluşma ile başladık. Demokrasilerin olmazsa, olmazı ve Halk İradesinin kent yönetimine yansıması olan 17 mahalle muhtarımız ile kahvaltıda buluştu.

Ataşehir Belediyesi Muhtarlık işlerinden sorumlu Başkan yardımcımız Sayın Orhan ÇERKEZ ,muhtarlık işleri müdüremiz sayın Aysel TEKİN, Ataşehir Kent Konseyi Başkanımız sayın Turan DOLU Ve Bir çok müdürlüğümüzün müdür ve temsilcilerinin katılımıyla program başladı

Ataşehirimizin bütün mahallelerinin Sorunlarını ve çözüm önerilerini Muhtarlarımızla İstişare ettik. Mazeret değil,hizmet üreten belediyecilik anlayışımızla Ataşehir belediye başkanı Battal İlgezdi’nin İşaret ettiği değerler, hedefler ve ilkeler doğrultusunda Ataşehiri tüm renkleri ve tüm güzellikleriyle beraber yönetme hedefimize devam ediyoruz.

Ataşehir kent konseyi ve Erdal Eren Kültür merkezi olarak bu anlamlı buluşmaya ev sahipliği yapmaktan gurur, mutluluk ve heyecan duyduk, tüm Ataşehirlilerin olduğu gibi saygı değer muhtarlarımızın da ihtiyaç duydukları her anda Ataşehir kent konseyi ve Erdal Eren Kültür Merkezi olarak yanlarında ve Hizmetlerinde olduğumuzu bir kez daha ifade ettik.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2019, 18:15

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER