Ataşehir Kent Konseyi Bebekleri ve Can Dostları Unutmuyor

Ataşehir Kent Konseyi bebek maması, bebek bezi ve bebek sütü ve sokakta yaşayan köpek ve kediler içinde mama yardım kampanyası başlattı.

Ataşehir Kent Konseyi Bebekleri ve Can Dostları Unutmuyor
 Ataşehir Kent Konseyi Bebekleri ve Can Dostları Unutmuyor

Ataşehir Kent Konseyi  bebek maması, bebek bezi ve bebek sütü ve sokakta yaşayan köpek ve kediler içinde mama yardım kampanyası başlattı.

Ataşehir Kent Konseyi 65 yaş üzeri, kronik rahatsızlığı olan ve engelli vatandaşlara yönelik koronavirüs salgınını önlemek amacıyla sokağa çıkma yasağı nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımları ulaştırmaya devam ediyor.

Ataşehir Kent Konseyi özellikle yardımlarda sıkça karşılaştıkları sorulardan biri olan bebek maması, bebek bezi ve bebek sütü ve sokakta yaşayan köpek ve kediler içinde mama yardım kampanyası başlattı.

Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu, "Bu zorlu süreçte vatandaşlarımızın taleplerine yetişme imkanımız kısıtlı ancak toplayacağımız yardımlarla hem doğan bebeklerin temel ihtiyaçlarını hemde sokakta yaşayan hayvanlarımızın beslenme ihtiyacını mama yardımıyla karşılayabileceğimizi düşünüyoruz. Ataşehirli komşularımızında bu konuda duyarlılık göstereceğine eminim" dedi.

Ataşehir Kent Konseyi belirlenen yardım malzemeleriyle ilgili 0506  167 85 85 ve 0530 926 10 01 No'lu hatlar üzerinden gelen talepleri aldıktan sonra araçlarla yardımseverlerden alıp, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve sokak hayvanlarına ulaştıracak. 

Aracıyla malzemeleri bırakmak isteyen vatandaşlar Mustafa Kemal Mahallesi 3004 cadde, 3091/2. Sk. no:1, Ataşehir adresinde bulunan Erdal Eren Kültür Merkezi'ne belirlenen yardımlarını ulaştırabilirler.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER