Ataşehir Kaymakamlığından Kan Bağışı Kampanyası

Ataşehir'de Kaymakamlığın düzenlediği “Kan Bağışı Kampanyasına” ataşehirliler yoğun ilgi gösteredi.

Ataşehir Kaymakamlığından Kan Bağışı Kampanyası

Ataşehir Kaymakamlığından Kan Bağışı Kampanyası

Ataşehir'de Kaymakamlığın düzenlediği “Kan Bağışı Kampanyasına” ataşehirliler yoğun ilgi gösteredi.

“Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü” kapsamında İstanbul Valiliği koordinesinde Türk Kızılay Ataşehir Şubesi işbirliği ile Ataşehir de Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ın katılımıyla kan bağışı kampanyası startı verildi.

“Dünya gönüllü kan bağışçıları günü kapsamında İstanbul Valiliği koordinesinde ve Türk Kızılay'ı işbirliğiyle 14 – 15 - 16 Haziran tarihlerinde tüm İstanbul ile birlikte ilçemizde de Küçükbakkalköy Mahallesi Prestij Caddesi’nde kamu kurumlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Havanın yağışlı olması nedeniyle Kemal Berktan Ortaokulu’nda düzenlenen kampanyaya; Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Ataşehir belediye Başkan yardımcısı Abdullah Der, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK parti Yürütmr Kurulu Üyesi Yeliz Gülmüş, MHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Yelekoğlu,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, İlçe Müftüsü Şakir Pinal, İlçe Sağlık Müdürü Fatih Kırklar, Ataşehir Kızılay Başkanı Talha Keleş, Kaymakamlık birimi, Belediye, Emniyet, Milli Eğitim çalışanları ile vatandaşlar katılarak kan bağışına destek verdiler.  

 3 gün sürecek olan kampanyanın ilk günü sabahın erken saatleri olmasına rağmen ilgi yoğundu. Hedefin en az 600 ünite kan olduğunu belirten yetkililer yaşanan ilgiden memnun olduklarını dile getirdiler. Ataşehir kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, kanın insan yaşamında ne denli önemli bir madde olduğunu biliyoruz. Onun için sağlıklı her vatandaşın bağışta bulunması gerekir. Kan hayattır, hayat kurtarır diyerek 85 kez kan bağışında bulunan bir vatandaşa plaket takdim etti.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER