Ataşehir Kastamonu Dernekler Federasyonu’ndan iftar programı

Ataşehir Kastamonu Dernekler Federasyonu kuruluşunun ardından ilk iftar organizasyonunu Esatpaşa Mahallesi’nde bulunan dernek merkezi önünde gerçekleştirdi.

Ataşehir Kastamonu Dernekler Federasyonu’ndan iftar programı

Ataşehir Kastamonu Dernekler Federasyonu’ndan iftar programı

Ataşehir Kastamonu Dernekler Federasyonu kuruluşunun ardından ilk iftar organizasyonunu Esatpaşa Mahallesi’nde bulunan dernek merkezi önünde gerçekleştirdi.
Federasyon Başkanı Mustafa Kemal Aldoğan konuklarına davetlerine iştirak ettikleri için teşekkür ederek, pandemi döneminin kucaklaşmanın, yan yana gelmenin, barışın, kardeşliğin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gördük dedi.

“YAKLAŞMAKTA OLAN RAMAZAN BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”

İftarların açılmasının ve sofra duası ardından Kastamonu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Kemal Aldoğan, “Federasyon olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza katılımlarınızdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan ayı; paylaşmanın, bölüşmenin, hoşgörünün ve yardımlaşmanın birlikte olabilmenin zirve yaptığı bir ay. Düzenlemiş olduğumuz programda bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Bu vatan için kahramanca mücadele veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum. Yaklaşmakta olan ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Meclis Başkan Vekili Kudret Arslan ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın’ın kısa selamlama konuşmalarının ardından etkinliğe davetli olan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem’in telgrafı okundu. Konuşmaların sona ermesinin ardından Federasyon Başkanı Mustafa Kemal Aldoğan ve federasyon yöneticileri iftara katılan davetlilerle yakından ilgilenerek sohbet ettiler. Yaklaşık 400’e yakın davetlinin katıldığı iftar programına; Ataşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Kudret Arslan, Meclis Üyesi Zekeriya Angi, Cide Belediye Meclis Üyesi Güner Durası,  CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve İlçe yöneticileri, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Yunus Kökden, AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Yardımcısı Cengiz Yılmaz,  AK Parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Çatıkkaya, ATABEL A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Özata, CHP Esatpaşa Mahalle Başkanı Vasfiye Yalçınkaya, AK Parti Esatpaşa Mahalle Başkanı Faruk Türkmener, Esatpaşa Mahallesi Muhtarı Hüseyin Altun, Esenevler Mahallesi Muhtarı Dursun Yılmaz, Namık Kemal Mahallesi Muhtarı Halil Dalçın, İçerenköy Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Niyazi Yaman,Cide Güren Başköy Derneği Başkanı Cemil Yıldırım,Araç Sümenler Derneği Mustafa Büyükçolak,Araç Karacık Köyü Derneği Başkanı Nuri Uslu,Cide Pelitovası Köyleri Derneği Başkanı Şükrü Zengin,Üsküdar Kastamonu Derneği Başkanı Hasan Kuruoglu,Cide Kezağızı Derneği Başkanı Arslan Muştu,Cide Kazanlı Derneği Başkanı Yılmaz Mut Bayram,Mut Demokratlar Derneği Başkanı Kemal Turgut,Araç Andıraz Bahçecik Köyü Derneği Başkanı Nermin Özgül,Araç Alakaya Derneği Başkanı Alaattin Kepekli, Cide Güren Dernekler Federasyonu Başkanı Mevlüt Çelik,Cide Güren Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Sevgi Korkmaz, Şenpazar Karaman Derneği Yönetiminden Abdullah Irdem, Cide Güren Yayla Köyü Derneği Başkanı Hayrettin Samur, Araç Boyalı Susuz Köyü Derneği Başkanı Ahmet Refik Tur, Araç Mendik Köyü Derneği Başkanı Ahmet Öztok, Ümraniye Kasder Başkan Yardımcısı Kamil Aysal, Van’lı hayırsever İş Adamı Abdulnasır Temez’in yanısıra federasyon bağlı üye köy dernekleri ve ilçe dernekleri yöneticileri ve aileleri ile diğer davetliler katıldı.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER