ATAŞEHİR HALKI OYUNU KULLANDI

ATAŞEHİR HALKI OYUNU KULLANDI Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Referandum için oyunu Ataşehir Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı.

ATAŞEHİR HALKI OYUNU KULLANDI
 ATAŞEHİR HALKI OYUNU KULLANDI

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi,  Referandum için oyunu Ataşehir Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı.

Ataşehir Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 12.30’da CHP İstanbul Milletvekili ve PM üyesi Gamze Akkuş İlgezdi ile kızları Turnamla birlikte gelen Başkan Battal İlgezdi, oy kullanacağı 2249 nolu sandık başında sıraya girdi. İlgezdiler, bu önemli kararda oylarını vermeye gelen vatandaşlar ve sandık görevlileriyle tokalaşarak oylarını kullandılar.

Sandık görevlilerine başarılar dileyen Başkan Battal İlgezdi, “Tüm vatandaşlarımızla birlikte, yarınlarımızın sahibi çocuklarımız için sandık başındaydık. Görevimizi yerine getirdik. Dileğim Ataşehirimizde oy vermeyen vatandaşımızın kalmaması. Belediyemizin tüm ekipleri şu anda görev başındadır” dedi.

Ataşehir Belediyesi'nin tüm ilçede oy verme işlemine katılan vatandaşlara, Yaşlılar, hastalar ve engelli vatandaşlar sandığa taşşıdı.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2017, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER