Ataşehir Giresunlular Derneği Battal İlgezdi'yi ağırladı

Ataşehir Giresunlular Derneği CHP listesinde yer alan hemşerileri Ekrem Köse’ye destek için dernekte bir toplantı düzenlediler.

Ataşehir Giresunlular Derneği Battal İlgezdi'yi ağırladı
 Ataşehir Giresunlular Derneği Battal İlgezdi'yi ağırladı


Ataşehir Giresunlular Derneği CHP listesinde yer alan hemşerileri Ekrem Köse’ye destek için dernekte bir toplantı düzenlediler.



Ataşehir Giresunlular Derneği 2014 seçimlerinde CHP listesinden seçilen ve 2019 yerel seçimlerinde CHP listesinde yer alan hemşerileri Ekrem Köse’ye destek için dernekte bir toplantı düzenlediler. Toplantıya katılan Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Yardımcısı Battal İlgezdi; “Değerlerimizin isimlerini yapacağımız eserlere vererek ölümsüzleştireceğiz” dedi.
Destek Toplantısına; CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Giresun Federasyon Başkan vekili Sinan Karaveli, KADOSAN Sanayi Sitesi Başkanı Erdal Boyacı, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Ekrem Köse, Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı Fatih Yelekoğlu, dernek başkanları ve Giresunlular katıldı.
  

“HEMŞERİMİZİ BAŞKAN YARDIMCISI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ”
 

Destek toplantısında konuşan Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Fatih Yelekoğlu konuklarını selamladıktan sonra şöyle konuştu: “ Sayın Belediye Başkanım; Ataşehir ’deki Giresunluları temsilen geride bıraktığımız 5 yıl süreçte sizinle birlikte yol yürüyen değerli hemşerimiz, başkanımız Ekrem Köse’ye, hiçbir ayırım yapmadan bütün hemşerilerimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı hemşerilerim adına buradan bir kez daha kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

  
Yelekoğlu; “Yeni dönemde hemşerimiz Ekrem Köse’yi artık meclis üyesi olarak değil, başkan yardımcısı olarak görmek istiyoruz. Bunu da Giresunlular olarak canı gönülden ediyoruz” diyerek başkana beklentilerini toplantı vesilesiyle duyurmuş oldu.
 

“DEĞERLERİMİZİN İSİMLERİNİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRECEĞİZ”

 
Giresunlular Derneğini İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ile birlikte ziyaret eden İlgezdi; “ Bir tatil günü vakitlerinizi bize ayırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum diyerek şöyle konuştu; “ Bundan birkaç gün evvel rahmetli olan Ekrem muhtarımızın ismini İnönü mahallesinde yapacağımız parka vererek ölümsüzleştireceğiz. Ozan Arif’in ismini de Ferhatpaşa mahallemiz de yaşatacağız. Bir kültür merkezi yaparak Ozan Arif Sanat Merkezi ismini vereceğiz. Ben burada siyaset yapmıyorum. Bana oy veresiniz diye de söylemiyorum. Geldim sizlerle biraz sohbet edip ayrılacağım” diye konuştu.
  

“SİYASETİ GERMENİN DOĞRU OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM”
 

Ataşehir Belediyesi’nin kuruluşundan bu güne yapılan veya yapılamayanları nedenleri ile birlikte açıklayan İlgezdi; “ Siyaset ve seçim biter sonra yüz yüze bakacağız. Siyaseti germenin doğru olmadığını düşünüyorum. Bu ülkede bu kentte kardeşçe dostça yaşayacağız. Ben oy için gelmedin. Sizlere merhaba demek için geldim. Sandık özgürdür. Her kes sandığa giderken özgür iradesiyle oyunu kullanacak. Hepinize beni dinlediğiniz için tekrar teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 









İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109