ATAŞEHİR'DE KARDEŞ KÜLTÜRLER FESTİVALİ DEVAM EDİYOR

6. Kardeş Kültürlerin Festivali 4 Ekim Çarşamba günü Niyazi Koyuncu ve Selda Bağcan ataşehir'de sevenleriyle buluşacak.

ATAŞEHİR'DE KARDEŞ KÜLTÜRLER FESTİVALİ DEVAM EDİYOR
 ATAŞEHİR'DE KARDEŞ KÜLTÜRLER FESTİVALİ DEVAM EDİYOR

6. Kardeş Kültürlerin Festivali 4 Ekim Çarşamba günü Niyazi Koyuncu ve Selda Bağcan ataşehir'de sevenleriyle buluşacak.

6. Kardeş Kültürlerin Festivali müzik dolu akşamlara kaldığı yerden devam ediyor. Festivalde 4 Ekim Çarşamba günü İçerenköy Mahallesi’nde, önce karadeniz müziğinin son dönemdeki en beğenilen seslerinden Niyazi Koyuncu sahne alacak. Kemençe ve tulumun sesi, Niyazi Koyuncu ve konseri dinlemeye gelenlerin sesleriyle birleşerek eğlence dolu bir konser yaşatacak.

Ardından sahne alacak müziğin usta isimlerinden Selda Bağcan sevilen şarkı ve türkülerini, hayranlarıyla birlikte söyleyecek. 46 yıllık müzik hayatında Türk halk müziği, protest müzik ve anadolu rock müziği dallarında okuduğu sayısız eserle ülkemizin efsanevi kadın seslerinden biri olan Selda Bağcan İçerenköy Mahallesi’nde sevenleriyle buluşacak.

Festivalde şu ana kadar sahne alan; Sıla, Hadise, Koray Avcı, Ziynet Sali, Ayla Çelik, İlyas Yalçıntaş ve Mümin Sarıkaya göz dolduran performanslarıyla harika anlar yaşattı. Komedyen Yavuz Seçkin’in şov ve sunumuyla başlayan Kardeş Kültürlerin Festivali’nde, on binlerce müziksever kimi zaman sevdikleri sanatçıların konserlerine gelerek, kimi zaman da evlerinin balkon ve pencerelerinden şarkılara eşlik etti.

Kardeş Kültürlerin Festivali, 7 Ekim Cumartesi günü iki büyük konserle müzik şölenine devam edecek. İlk olarak 19.30’da Nurettin Bay, sonrasında ise Türk pop müziğinin en güçlü kadın yorumcu ve şarkı sözü yazarlarından Göksel sevenleriyle buluşacak. Kayışdağı Mahallesi’nde 80. Yıl Cumhuriyet Parkı’nın da açılışının yapılacağı gün hayranları için özel program hazırlayan Göksel, iz bırakmış sevilen şarkılarını seslendirerek, eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.
Festivalin son bulacağı 8 Ekim Pazar günü Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı’nda Türk halk müziği ve protest müziğin sevilen isimlerinden Onur Akın, Ferhat Tunç ve İlkay Akkaya Ataşehir’de bir araya gelecek.


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ.

FESTİVAL PROĞRAMI



4 Ekim Çarşamba

Niyazi Koyuncu (ilk konser başlama saati: 19.30)

Selda Bağcan

Yer: İçerenköy Mahallesi - Selim Bey Sokak

 

7 Ekim Cumartesi

Nurettin Bay (ilk konser başlama saati: 19.30)

Göksel

Yer: Kayışdağı Mahallesi - 80. Yıl Cumhuriyet Parkı

 

8 Ekim Pazar  

Ferhat Tunç  (ilk konser başlama saati: 18.00)

İlkay Akkaya

Onur Akın

Yer: Mustafa Kemal Mahallesi - Deniz Gezmiş Parkı

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER