ATAŞEHİR'DE GENÇLERİ ZEHİRLEYENLERİ BİTİRMELİYİZ

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan; Gençleri zehirleyen satıcıları bitirmemiz lazım. Suçlu ve suçlulara hiçbir zaman göz açtırtmayacağız.

ATAŞEHİR'DE GENÇLERİ ZEHİRLEYENLERİ BİTİRMELİYİZ
ATAŞEHİR'DE GENÇLERİ ZEHİRLEYENLERİ BİTİRMELİYİZ

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan; Gençleri zehirleyen satıcıları bitirmemiz lazım. Suçlu ve suçlulara hiçbir zaman göz açtırtmayacağız.

Ataşehir İçerenköy İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Sebahattin Keskin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan’ı makamında ziyaret etti.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan; “Burası metropol yanlış yollara sapmış gençlerimiz olacaktır. Toplumu ve gençlerimizi bu tür kötülüklerden alıkoyarak durumu düzeltmeye çalışacağız. Gençleri zehirleyen satıcıları bitirmemiz lazım. Suçlu ve suçlulara hiçbir zaman göz açtırmayacağız” dedi.
Ataşehir İçerenköy İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Sebahattin Keskin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan’ı makamında ziyaret ederek, yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim ettiler ve İçerenköy İdman Yurdu Spor Kulübünün sırt numarası 1 olan formasını hediye ettiler.
 
“ZİYARET AMACIMIZ BİRLİKTE NELER YAPABİLİRİZ”
 
İçerenköy İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Sebahattin Keskin ziyaretleri ile ilgili yaptığı konuşmada birbirimize destek olmamız lazım diyerek;  “ Ziyaret amacımız birlikte neler yapabiliriz. Bu konuda spor faaliyetleri ile ilgili sizlerden destek istiyoruz.  Mevcut sahamızın yapılması için Büyükşehir Belediyesi ile görüştük, yapacaklarını söylediler. Yapılana kadar orasını öyle harabe ve sahipsiz bırakırsak hiç iyi olamayacağını düşündük. Şu an sahiplenmiş bir vaziyette ilgileniyoruz” dedi.
 
“İÇERENKÖY MAHALLESİ’NİN 100 BİNİN ÜZERİNDE NÜFUSU VAR”
 
Keskin İçerenköy Mahallesi 100 binin üzerinde nüfusu olduğunu söyleyerek; “ Mahallede 20 binin üzerinde genç çocuklarımız var. İlk kurduğumuz zamandan bugüne çalışmalarımız sonucunda çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtararak spora kazandırma gayreti içine girdik. İçerenköy Sahasının kapanmasıyla yine kötü alışkanlıkların gençler arasında başlandığı duyumunu alıyor ve görüyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için okul eğitimi yan ısıra spora yönlendirerek topluma yararlı gençler olarak yetişmeleri mücadelesini veriyoruz. Talebimiz olursa desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.
 
“39 İLÇEDE BİRİNCİ SIRADAYIZ”
 
İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan ziyaretlerinden dolayı İçerenköy İdman Yurdu Spor Kulübü Başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek; “ Gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak için verdiğiniz çabadan dolayı bizlerde sizlere minnettarız. Toplumumuzu, gençlerimizi bu tür faaliyetlere yönlendirmezsek akıbetleri kötü oluyor. İlçe Emniyeti olarak madde bağımlılığı ile ilgili verdiğimiz mücadelede şu an 39 ilçede birinci sıradayız. Tavizsiz operasyonlarımızı yapıyoruz” şeklinde konuştu.
 
“GENÇLERİ ZEHİRLEYEN SATICILARI BİTİRMEMİZ LAZIM”
 
3 senedir burada görev yapıyorum. Bu tür toplumu zehirleyen hareketlere meydan vermedik vermeyeceğiz diyen Oğuz Kaan; “Her ay en az 10-15 adrese operasyon yapıyoruz. Burası metropol yanlış yollara sapmış gençlerimiz olacaktır. Toplumu ve gençlerimizi bu tür kötülüklerden alıkoyarak durumu düzeltmeye çalışacağız. Gençleri zehirleyen satıcıları bitirmemiz lazım. Suçlu ve suçlulara hiçbir zaman göz açtırtmayacağız. İki senede 500’e yakın ruhsatsız silaha el koymuşuz.  40 kgr. Uyuşturucu 5 bin hap yakalamışız.  İlçe Emniyeti olarak bunları başarmak zordur. Hiçbir yerden takviye güç almadan kendi ilçe personeli ile bunu gerçekleştirdik.  Şu anda spontane gelişen birkaç olayın dışında sakin bir ortam var” diyerek destek vereceklerini ve birlikte çalışmaktan memnunluk duyacaklarını ifade etti.

Kaynak/istanbulumgazetesi.com.tr

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 16:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhammet Ali Saraç
Muhammet Ali Saraç - 4 yıl Önce

Oğuz abi Başarılarının devamını dilerim Seni tanımak tanıdığım için çok mutluyum saygılar selamlar

SIRADAKİ HABER

banner110

banner109