ATAŞEHİR'DE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

Ataşehir’de Cumhuriyet Bayramı’nın 94.yıldönümü kutlamaları kapsamında ilk tören 28 Ekim Cumartesi günü Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı.

ATAŞEHİR'DE CUMHURİYET BAYRAMI  KUTLAMALARI BAŞLADI
ATAŞEHİR'DE CUMHURİYET BAYRAMI  KUTLAMALARI BAŞLADI

Ataşehir’de Cumhuriyet Bayramı’nın 94.yıldönümü kutlamaları kapsamında ilk tören 28 Ekim Cumartesi günü Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tören Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Garnizon Komutanı Albay Abdülkadir Fehmi Bilgin ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin Atatürk Anıtına çelenk sunma törenleriyle başladı.
İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla sona eren resmi törenin ardından siyasi partiler ve STK’lar da Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürlerinin yanı sıra CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ile siyasi parti ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve Gazilerle birlikte çok sayıda vatandaş törene katıldı.
29 Ekim Pazar günü saat 10.30’da kutlama ve geçit töreni Ataşehir Bulvarında yapılacak.
Kutlama etkinlikleri kapsamında Ataşehir Belediyesi büyük bir Cumhuriyet yürüyüşü organize ediyor. Yürüyüş için, pazar günü 18.30’da Ataşehir Bulvarı’nda (Migros Genel Müdürlüğü önü) toplanılacak. Çocuklar, folklor ekipleri ve binlerce kişi Ataşehir Bulvarı’ndan Barbaros Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’na yürüyerek MFÖ konserine katılacaklar.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2017, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109