ATAŞEHİR'DE ÇARŞAMBALAR TİYATRO VE KONSER GÜNÜ

Ataşehir'de Çarşamba günü için program yapmayın! Çarşamba günleri Ataşehir'de Tiyatro ve konser günü.

ATAŞEHİR'DE ÇARŞAMBALAR TİYATRO VE KONSER GÜNÜ
 ATAŞEHİR'DE ÇARŞAMBALAR TİYATRO VE KONSER GÜNÜ
Ataşehir'de Çarşamba günü için program yapmayın! Çarşamba günleri  Ataşehir'de Tiyatro ve konser günü.        

“Ölü Ozanlar Derneği” 16 Kasım Çarşamba günü MSKM'de siz tiyatroseverleri bekliyor.




Konser
23 Kasım Çarşamba – 20.30
“Rubato”
Anadolu oda müziği grubu Rubato, usta ellerde yeniden şekillenen Anadolu ezgileriyle 23 Kasım Çarşamba akşamı Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde olacak.
Özer Arkun, Fatih Ahıskalı, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün’ün bir araya gelmesiyle kurulan Rubato, ilk albümü “Bir”i 2013 Kasım ayında yayımladı. Birlikte büyük bir uyum yakalayan ve sayısız önemli müzisyene eşlik eden dörtlü, canlı performanslarıyla beğeni topluyor.
 
Tiyatrolar
2 Kasım Çarşamba – 20.30
Fırat Tanış ile “Gelin Tanış Olalım”
Yazan-Yöneten: Semih Çelenk
Müzik Direktörü: Nazım Çınar
Orkestra: Nazım Çınar, Eren Erdoğan, Tunç Baydar, Sertaç Şanlı
“Bir nefesçik söyleyelim,
Dinlemezseniz neyleyelim.
Eksiklik kendi özümüzde,
Darına durmağa geldik.”
Aradığımız sır belki de hiç tahmin edilmedik kadar kolay bir yerde saklıdır.
80 dakikalık sürede Fırat Tanış 11 türkü söylerken, oyunculuğuyla sözü, şiiri, müziği enfes yorumuyla harmanlıyor ve seyircisine adeta bir terapi vadediyor.
 
16 Kasım Çarşamba – 20.30
“Ölü Ozanlar Derneği” Tiyatro Kedi
N.H. Kleinbaum’un romanı Ölü Ozanlar Derneği, Gökçe Biçer tarafından tiyatro oyunu haline getirilen klasik bir eser. Bu eserde ünlü oyuncu Can Gürzap Edebiyat Öğretmeni John Keating karakterini canlandırıyor.
“Ergenlik çağındaki birkaç gencin aşırı disiplinli bir yatılı okulda geçen hikayesinde, okul ve aileler tarafından üstlerine yüklenen başarılı olma sorumluluğu, ailelerinin onlar için seçtiği geleceği yaşamakla kendi istediklerini yapabilmenin önündeki engeller ve bunlarla başa çıkma yöntemleri anlatılıyor. Okula yeni atanan John Keating, önlerine yeni bakış açıları sunarak, şiir dünyasına girmelerini, günü en iyi şekilde değerlendirebilmeleri ve Walt Whitman’ın dediği gibi hayata ‘kendi dizeleri ile katılabilmeleri’ için farkındalıklarını artırmaya çalışıyor.”
 
30 Kasım Çarşamba – 20.30
“Aklım Kaçtı Gören Var Mı?” Kabare Dev Aynası Tiyatrosu
Aklını kaçırmaya ramak kalmışların içlerini dökeyim derken büsbütün zıvanadan çıkışlarını komik dille anlatan bir güldürü. Kimler yok ki bu zıvanadan çıkanlar arasında… Karısının kıskançlık krizi sonucu soluğu psikiyatri kliniğinde alan adam, kocasının anlayışsızlığından bunalan kadın, eski şöhretini yitirmiş şarkıcı, her şeyi takıntı haline getirmiş takıntılı, hayatı herkesin elinde oyuncak olmuş kendi kararlarını bir türlü kendisi veremeyen adam, astroloji merakına saplanıp kalmış bu yüzden de mesleğini zora sokmuş burç meraklısı, ava giderken avlanan çapkın, apartmana zarar verdiği için sürekli eleştirdikleri apartman yöneticisini her defasında seçen ‘‘bir türlü sakinleşemeyen“ apartman sakinleri...
 
Yer : Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi
Adres: Örnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Caddesi No:111 /Ataşehir
Önemli Uyarı: Biletler, her etkinliğin 3 gün öncesinde Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM) Gişe’den 10.00 - 20.00 saatleri arasında temin edilebilmektedir.
Kasım ayından itibaren konser, tiyatro ve çocuk tiyatro etkinliklerinde ücret tarifesi uygulanırken, konser ve tiyatrolar için 5 TL, çocuk tiyatroları için 1 TL ücret alınacak. Diğer etkinlikler ise ücretsiz olarak devam edecek.
*Bilet teminiyle ilgili detaylı bilgi için; MSKM Gişe – 0216 570 5000 (2202)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER