ATAŞEHİR'DE ATÖLYE VE ETKİNLİKLER 1 EKİM’DE BAŞLIYOR

Ataşehir Belediyesi ile Ataşehir Kent Konseyi'nin işbirliğiyle gerçekleşen; yetişkinlere, gençlere ve çocuklara yönelik atölyeler yeni devam ediyor.

ATAŞEHİR'DE ATÖLYE VE ETKİNLİKLER 1 EKİM’DE BAŞLIYOR
ATAŞEHİR'DE ATÖLYE VE ETKİNLİKLER 1 EKİM’DE BAŞLIYOR

Ataşehir Belediyesi ile Ataşehir Kent Konseyi'nin işbirliğiyle gerçekleşen; yetişkinlere, gençlere ve çocuklara yönelik  atölyeler yeni devam ediyor.

Ataşehir Belediyesi ile Ataşehir Kent Konseyi'nin işbirliğiyle gerçekleşen; yetişkinlere, gençlere ve çocuklara yönelik yaratıcı, öğretici ve eğlenceli atölyeler yeni dönem de devam ediyor. Hazırlanan tam 21 farklı atölye Ataşehirlileri bekliyor.

Gençler ve çocuklar için; ebru sanatı, kodlama, oyun ve masal, taş boyama, amaç belirleme, gençlerle felsefe konuşmaları, yoga, drama, bilim gibi atölyeler düzenlenecek.

Yetişkinler için de; kadın tiyatro, sanat terapi, şiddetsiz iletişim, ilk yardım, kodlama, bağlama ve halk oyunları atölyeleri yapılacak.

Bunun yanı sıra sosyal sorumluluk kapsamında hazırlanan Kukla Atölyesi’ndeki kuklalardan elde edilen gelir engellilerin yararına kullanılacak.

Toplumsal duyarlılık kapsamında hazırlanan Kadın Dans Topluluğu Atölyesi’nde ise; kadın dayanışmasını sağlamak ve her türlü şiddet ve ayrımcılığa tepki için her yaştan kadınlarla oluşturulan dans topluluğuna dans eğitimi verilecek.

Erdal Eren Kültür Merkezi’nde atölyeler için kayıtlar 30 Eylül tarihine kadar devam edecek ve atölyeler 1 Ekim Salı günü başlayacak.

Kayıt ve detaylı bilgi için Erdal Eren Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

ERDAL EREN KÜLTÜR MERKEZİ
İrtibat: Mustafa Kemal Mahallesi 3004 Cad. 3091/2 Sok. No:1 Ataşehir/İstanbul
Tel: 0530 926 10 01 
E-mail: [email protected] 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2019, 19:03

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109