Ataşehir Barbaros Derneği açılışını kurdele keserek gerçekleştirdi.

Kısa adı ATA-BAR-DER olan Ataşehir Barbaros Mahallesi Sosyal Dayanışma Kültür ve Güzelleştirme Derneği resmi açılışını kurdele keserek gerçekleştirdi.

Ataşehir Barbaros Derneği açılışını kurdele keserek gerçekleştirdi.
Ataşehir Barbaros Derneği açılışını kurdele keserek gerçekleştirdi.

Kısa adı ATA-BAR-DER olan Ataşehir Barbaros Mahallesi Sosyal Dayanışma Kültür ve Güzelleştirme Derneği resmi açılışını kurdele keserek gerçekleştirdi.



 ATA BAR DER Kurdeleyi Kesti

Sağlıktan eğitime, Kültürden Çevreye zaruri ve en temel seviyedeki hak ve hizmetleri vermek için kurulan ATA BAR DER bugün resmi açılışını gerçekleştirerek bir STK olarak bulunduğu mahalleye hizmet verecektir.


“HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan ATA BAR DER Başkanı Yılmaz Oğralı açılışa katılan davetlileri selamlayarak; “Derneğimizin açılışı için bizleri onurlandırdınız. Katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ederim. Derneğimizim amaçlarını daha önce sizlere duyurmuştuk tekrar etmeye gerek yok. Ama umarım mahallemize eğitim, sağlık, kültürel ve sosyal dayanışma anlamında iyi şeyler yapacağımızı düşünüyoruz. Bunu hep birlikte başaracağız. Derneğimizin mahallemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diyerek Barbaros Mahalle Muhtarı Kezban Üreyil ve ADD Başkanı Oğuz şahin ile birlikte açılış kurdelesini kestiler.


“HEDEFİMİZ BARBAROS’U ATAŞEHİR’İN İNCİSİ YAPMAKTIR”

Barbaros Mahallesi Muhtarı Kezban Üreyil açılış kurdelesini kestikten sonra açılışını yaptığı mahallesinin derneği ile ilgili olarak şunları söyledi: “Mahallemizde yeni bir dernek daha kurulmuştur. Hayırlı uğurlu olsun. Mahallemizde bulunan STK’ları ve Muhtarlığımızın temel hedefi Ataşehir ’in incisi Barbaros’u yapmaktır.”


ADD Başkanı Oğuz Şahin de yaptığı konuşmada derneğin mahalleye hayırlı işler yapacağından emin olduğunu belirterek yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.


Açılışın gerçekleşmesinden sonra konuklara ikramlar sunuldu.


Derneğin açılışına; Mahalle Muhtarı Kezban Üreyil, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Şeref Uzun ve Cengiz Kayayurt, Ataşehir Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Oğuz Şahin, Barbaros mahallesi sakinleri, Barbaros Mahallesi Rüzgâr Spor ’un minik oyuncuları, davetliler ve dernek yönetimi ile üyeleri katıldı.

   

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER