Ataşehir Ardahanlılar Derneği Battal İlgezdi’yi ağırladı

Ataşehir Ardahan İl derneğinin düzenlemiş olduğu dostluk, kardeşlik ve dayanışma yemeğinde Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdiyi ağırladı.

Ataşehir Ardahanlılar Derneği Battal İlgezdi’yi ağırladı
 Ataşehir Ardahanlılar Derneği Battal İlgezdi’yi ağırladı


Ataşehir Ardahan İl derneğinin düzenlemiş olduğu dostluk, kardeşlik ve dayanışma yemeğinde Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdiyi ağırladı.



Kısa adı ATAARDER olan Ataşehir Ardahan İl Derneği, geçmişin heybetli ve doğal güzellikleriyle göz kamaştıran Ardahan’a duydukları hasreti gidermek ve hemşerileriyle bir araya gelmek için düzenledikleri ve Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Battal İlgezdi’nin de katıldığı yemekli gecede büyük buluşmayı gerçekleştirdiler.
The Green Park Hotel’de düzenlenen geceye, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı kalender Özdemir, Ardahanlı iş adamları, STK başkan ve temsilcileri ile Ardahanlılar ve Ardahanlıların dostları katıldı.



Gecede sahne alan sanatçıların seslendirdiği eserler eşliğinde katılanlar gönüllerince eğlendiler. Ayrıca Kafkas oyun ekibinin gösterileri ilgi ile izlendi.

 
“BİR İHTİYAÇTAN DOLAYI ATAŞEHİR DERNEĞİMİZ 2017 TARİHİNDE KURULDU”

Ataşehir Ardahan İl derneğinin düzenlemiş olduğu dostluk, kardeşlik ve dayanışma yemeğimize hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Dernek Başkanı Ertuğrul Bulakbaşı; “ Bir ihtiyaçtan dolayı Ataşehir derneğimiz 2017 tarihinde kuruldu.  Yaşamış olduğumuz bu kentte Ardahanlıların temsil edileceği ve söz hakkı olacağı Ardahan olarak yoktu. 2 yıl önce kurulmuş olan İl Derneğimizin kurucular kurulu birbirinden değerli, donanımlı, tecrübeli STK’lar içinde uzun yıllar görev yapmış olan ablalarım kardeşlerim ve ağabeylerim var” diyerek yönetim kurulu üyelerini ismen takdim etti.

“SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ,  SİZİ DESTEKLİYORUZ”
 
Ataşehir’deki iller bazında gazetemizde yayınladığımız seçmen sayısını göstererek konuşmasına devam eden Bulakbaşı; “ burada boyu en uzun olan Sivaslılardır. Kars dördüncü sırada. 3 vilayetin toplam oyunu baz alırsak o zaman Kars Sivas’tan sonra gelir. Sayın başkanım sizin bir sözünüz var. Diyorsunuz ki; herkes boyuna göre konuşsun. Eğer biz Karslıysak boyumuz biraz daha uzadı sanırım. İkinci sıraya çıktık. Bize de temsil noktasında bir yol haritası çizdiler. Sizlerin istekleri doğrultusunda temsil noktasında Belediye Meclisi için aday adayı olduk.  Ne oldu da böyle oldu.  Başkanım Battal İlgezdi burada herhalde kendisi bir şeyler söyleyecektir. Sevgili Başkanım 10 yıldır Ataşehir’i yoktan var ettiniz.  Barakalardan buralara kadar getirdiniz.  Çok şükür her sokağımız parke taşı ile döşenmiş, yollarımız asfalt olmuş. Artık çamurlu günleri sayenizde geride bıraktık.  Suadiye’den, Etiler’den buralara gelip ev alanlar var. Bu şartları yaratan da sizlersiniz. Ataşehirliler ve Ardahanlılar adına size teşekkür ediyorum. Ataşehir’de dernek yerimiz yok kiradayız. Bu konuda desteklerinizi istiyoruz.  Biz sizlerle yürüyeceğiz. Sözümüzün arkasındayız,  sizi destekliyoruz yolunuz açık olsun başkanım” şeklinde ifade etti.

“SİZLER BENİM İÇİN ÖNEMLİSİNİZ”
 
Geceye katılarak Ardahanlılara buluşmanın kendisi için mutluluk verici olduğunu söyleyen İlgezdi;  bu geceyi düzenleyen ve beni sizlerle buluşturan başkan ve yöneticilerine teşekkür ederim diyerek şunları söyledi: “Dernek için yer sorununuzu çözeyim. Bu konuda sizlerden isteğim ben size yer göstereyim. Yeni planlar gündemde. Sizin de kabul edeceğiniz bir yeri 49 yıllığına sizlere verip sorununuzu çözelim. Sizler benim için önemlisiniz. Yola çıkarken ara sıra trafik kazaları oluyor. Onu benden bilin. Böyle kabul edin” dedi.

“SİYASET UZUN VADELİ BİR İŞ”

İlgezdi; “Benim için önemli olan sizlerin kimlik temsilciliğinizdir. Sizler benim dostlarımsınız. Siyaset uzun vadeli bir iş. Önümüzde bir seçim var. Bu normal bir seçim. Türkiye siyasetini germenin bir anlamı yok. Her şey yapabilirsiniz ama bu ülkenin sevgi ve kardeşliğe ihtiyacı vardır. Bunu oluşturmamız gerekir” diye konuştu.


Konuşmaların ardından Ardahan’ın sembolü olan Damalı Bebek ve resimle ilgilenen bir kadının kendi eseri olan Atatürk portresini geceye katılan Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi ’ye hediye ettiler.




İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER