ATAŞEHIR AK PARTI TEŞKİLATI SOKAK HAYVANLARI İÇİN SAHADA

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, teşkilatı ile birlikte sahaya indi.

ATAŞEHIR AK PARTI TEŞKİLATI SOKAK HAYVANLARI İÇİN SAHADA
 ATAŞEHIR AK PARTI TEŞKİLATI SOKAK HAYVANLARI İÇİN SAHADA 

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, teşkilatı ile birlikte  sahaya indi.



Kış mevsiminin soğuk  ve zorlu hava şartları nedeniyle  karla kaplı alanlarda, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının beslenebilmesi  amacıyla AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, teşkilatı ile birlikte  sahaya indi 




 Pazar gününden itibaren  aralıksız yağan kar nedeniyle yiyecek bulamayan sokak hayvanları için teşkilatı ile mahalle mahalle sahaya inen  AK Parti Ataşehir  ilçe Başkanı ERDEM, ‘’Hava soğuk, kar yağışı konusunda meteoroloji her gün uyardı yoğun bir kar yağışı olacak diye bizde bu çetin şartlarda sokaklarda yaşayan sahipsiz  hayvanları aç ve yalnız bırakmak istemedik , her can kıymetlidir. Merhamete;  her canlı, biz insanoğlu da muhtaç olabiliriz onlar Allah’ın sessiz kulları ve bizlere emanetler sahipsiz, sessiz can dostlarımız sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarının karşılanması, toplumsal duyarlılığı artırmak ve dikkat çekmek amacıyla Pazar gününden beri  hayvanların  beslenebileceği alanlara mama yemek ve su koyduk . 


Bizlerin görevi , kendimizin olduğu kadar diğer canlıların hayatlarını da gözeterek ‘Yaratılanı severim yaratandan ötürü!’ düsturunca yaşamak ve  yaşanmasını sağlayarak dünyayı güzelleştirmektir .Bu dünya tüm canlıların ortak yaşam alanı bu hakka saygı göstermeli emaneti yarınlara güzel bir şekilde taşımalıyız. Dünyayı bizimle paylaşan can dostlarımıza değer vermeli, onları korumalı ve hayatı onlarla paylaşmalıyız. Seslerini duyuramayan sahipsiz hayvanlar, kış mevsimi ile beraber gelen karla kaplı alanlar ve dondurucu havanın getirmiş olduğu yemek, barınak ve su bulma gibi zorluklarla mücadele etmektedirler. Sahibi Allah olan sokak hayvanları için  Bir Kap Su, Bir Kap Mama diyerek destek oluyoruz. Buradan Alaşehir’imiz de ki zengin ve geniş gönüllü vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Haydi sen de sokaktaki dostlarımız için kapının önüne bir kap su, bir kap mama bırakalım , Allah merhametini üzerimizden eksik etmesin ‘’ dedi .

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2021, 12:09

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109