ATAŞEHİR AK PARTİ, ATAŞEHİRLİ ÇOCUKLARLA İFTAR'DA BULUŞTU

Ak Parti Ataşehir ilçe başkanlığının geleneksel hale getirdiği çocuık iftarı 700 çocuğun katılımıyla gerçekleşti.

ATAŞEHİR AK PARTİ, ATAŞEHİRLİ ÇOCUKLARLA İFTAR'DA BULUŞTU
 ATAŞEHİR AK PARTİ, ATAŞEHİRLİ ÇOCUKLARLA İFTAR'DA BULUŞTU

Ak Parti Ataşehir ilçe başkanlığının geleneksel hale getirdiği çocuık iftarı 700 çocuğun katılımıyla gerçekleşti.

İftar proğramına Ak Parti Milletvekili Metin KÜLÜNK, İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim YAĞCI, Kadın kolları Başkanı Neslihan YURTDAGÜL, İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim kurulu üyelerinin Katılımlarıyla Gerçekleştirildi.


İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim YAĞCI Yaptığı konuşmada  Dünyanın güzel süsü, masum ve günahsız, göz aydınlığı evlatlarımızla, iftar coşkusunu yaşadık. Onların gözlerindeki canlılık, yüzlerine yansıyan saflık ve içten gelen sıcaklığı yaşamak, bir tebessümlerine ortak olmak, bir akşam da çocuk olmak. Bu akşam, onlara özel hazırladığımız iftar programında, geleceğimizin mimarları çocuklarımıza, hayatlarında iz bırakacak, unutamayacakları bir ramazan ve güzel bir hatıra bıraktık inşaallah. Bütün çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum.,
İnanıyorum ki Bizler siyasiler olarak, sizler anne ve babalar olarak tek muradımız bu kadim medeniyet beşiğinde çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmaktır. İşin asıl özü budur. Çocuklarımızında bizlerden ve sizlerden aldığı bu emanete sahip çıkacaklarından hiç şüphem yokki  şu karşımda duran ışıl ışıl gözler ve kocaman yürekleri buna şahittir dedi.


Ak Parti Milletvekili Metin KÜLÜNK Yaptığı konuşmada Geleceğimizin teminatı çocuklarımızla bizleri bu güzel ve anlamlı iftarda buluşturan ilçe başkanımıza ve yönetimine teşekkür ederim. Çocuklarımız bu toprakların, kültürün ve geleceğimizin mutlak teminatı ve ilerideki temsilcileridir. Şu karşımda duran çocuklarımız içinden nice alimler .bilim adamları ve devlet adamları çıkacaktır. Hepimizin mutlak görevi çocuklarımız için bu zemini oluşturmak ve onlara iyi bir gelecek bırakmak olucaktır.
Hani Şair diyorya Asımın Nesli Gibi Bir Nesil  işte o nesil karşımda dimdik duruyor. Bu vesileyle kadir gecenizi ve yaklaşan bayramınızı tebrik eder ülkemize ve tüm mazlum coğrafyaya hayırlar getirmesini temenni ederim dedi.





İftarın ardından çocuklara pamuk şeker, Osmanlı macunu ve şeker standları açıldı. Düzenlenen gölge oyununun ardından çocuklara çeşitli hediyeler verilerek proğram sonlandırıldı.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109