Anadolu Güvercin Yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı

Anadolu Güvercin Yarışması Başkanlığı tarafından organize edilen 2022- 2023 sezonu kupa töreninde dereceye girenlere kupa ve plaketleri verildi.

Anadolu Güvercin Yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı

Anadolu Güvercin Yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı


Anadolu Güvercin Yarışması Başkanlığı tarafından organize edilen 2022- 2023 sezonu kupa töreninde dereceye girenlere kupa ve plaketleri verildi.

Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezinde düzenlenen törene; Ev sahibi olarak Anadolu Güvercin yarışması Başkanı Niyazi Yaman, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Baş Danışmanı ve Ataşehir Kastamonulular Federasyon Başkanı Mustafa Kemal Aldoğan, ATABEL Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Özata, İBB Kültür Daire Başkanlığından eski Ataşehir Kültür Müdürü Volkan Arslan,  Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Cenan Aslan, Ataşehir Belediye meclis Üyesi Birkan Birol Yıldız ile Güvercin sevenler ve dostları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından hayatını kaybeden depremzedeler için Kuran okutuldu ve yapılan dualardan sonra kupa törenine geçildi.

“BİR KEZ DAHA KAYNAŞARAK BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÖSTERDİK”

Törenin açılış konuşmasını yapan Anadolu Güvercin Yarışması Başkanı Niyazi Yaman, dostlarım arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz diyerek; “ Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bizde STK olarak üzerimize düşeni yapma gayreti içinde hareket ederek birkaç Tır dolusu gıda ve soba gönderdik. Arkadaşlarımız mezat yaparak topladıkları 400 bin TL’nin tamamını ve ayrıca topladığımız diğer yardımlarla birlikte deprem bölgesine gönderdik. Depremde yaşadığımız acılar paylaşarak ülke bir bütün oldu ve bir kez daha kaynaşarak birlik ve beraberliğimizi gösterdik. Allah bir daha böyle acılar göstermesin” dedi.

Niyazi Yaman konuşmasının devamında yarışma ve depremzedeler için büyük çabalar sarf eden,  Hüseyin Yamadağ, Orhan Erikci, Tarık Aygün, Murat Taştan, Ramazan Ölmez, Gökhan Yavuz, Serkan Türk, Osman Baş, Doğukan Çınar ve İsmail Miraç Korkmaz’ı sahneye alarak onlara bir kez daha teşekkür etti. Niyazi Yaman, Anadolu Oyunlu Güvercin Yarışması kupa törenimize katılan Türkiye’nin en çalışkan ve Güvercin Severlerin dostu, her zaman yanımızda olan, bizleri destekleyen Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İlgezdi ’ye teşekkür ederek plaketini vermek üzere sahneye davet etti.

BU SEVGİ ÇOK FARKLI BİR SEVGİ”

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi plaket almadan önce katılımcılara hitaben yaptığı konuşmasında; “Öncelikle yarışmayı kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.  Yaptığınız işin çok kıymetli olduğunu biliyorsunuz. Bu sevgi çok farklı bir sevgi. Gerçekten ülke bir felaket yaşadı. Millet olarak hepimizi derinden üzdü. Bölgeyi gezen biri olarak büyük bir felaketin izlerini yerinde gördük. Allah bir daha yaşatmasın. Ayrıca bura gelirken Sayın Genel Başkanım ve Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun sizlere selamını getirdim” diyerek kendisine takdim edilen plaket için teşekkür etti.   Konuşmaların ardından kupa ve plaketlerin dağıtılmasıyla program sona erdi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER