Ak Parti Ataşehir’den Yenisahra’da Sokak İftarı

Birlikte iftar yapma geleneğinin sokağa yansıması olarak görülen sokak iftarlarının bir örneği binlerce Yenisahralının toplu iftarı ile Ataşehşir’de yaşandı.

   Ak Parti Ataşehir’den Yenisahra’da Sokak İftarı

Ak Parti Ataşehir’den Yenisahra’da Sokak İftarı

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı’nın Yenisahra’da düzenlediği sokak iftarına mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi.

Ramazanın ruhuna uygun olarak, Ak Parti’nin birlikte sokakta iftar geleneği Yenisahra ile devam ederken halktan büyük ilgi gördü. Birlikte iftar yapma geleneğinin sokağa yansıması olarak görülen sokak iftarlarının bir örneği binlerce Yenisahralının birlikte iftarı ile Ataşehşir’de yaşandı.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Osman Boyraz, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, Başkan Yardımcısı Kudret Aslan, Sinan Ayrancı, Tuncay Gül, Ak Parti Ataşehir ilçe yöneticileri Yenisahra Mahalle Muhtarı Şeref Uzun ve Ak Parti Yenisahra mahalle temsilcileri ile binlerce mahalleli katıldı.

“Ramazanınız kutlu olsun” diyerek başladığı kısa konuşmada;” İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’ın Yenisahra Mahallesinin imarı ile ilgili sözünün arkasındayız.” diyen, Ak Parti Ataşehir ilçe başkanı Nimetullah Topu, Yenisahra mahallesinin imar planlarının, son aşamada olduğunu bu konuda yakın zamanda bir gelişme olacağını ve Yenisahra mahallesinin imar planının özel olacağını ifade etti.

Daha sonra konuşan Ak parti İstanbul 1. Bölge milletvekili Osman Boyraz ise; “En iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Kentsel dönüşüm yasasını çıkardık. İhtiyaç sahiplerine 250 lira aylık ödeme yapılmasını sağladık. Halkımıza daha iyi hizmet vermenin gayreti içindeyiz.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2012, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER