AK PARTİ ATAŞEHİR TEMAYUL SONUÇLARI BELLİ OLDU

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan adayının belirlenmesi amacıyla yapılan temayül yoklamasında teşkilat tercihinin ilk sırasında Sinan Ayrancı yer aldı.

AK PARTİ ATAŞEHİR TEMAYUL SONUÇLARI BELLİ OLDU
 AK PARTİ ATAŞEHİR TEMAYUL SONUÇLARI BELLİ OLDU


Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan adayının belirlenmesi amacıyla yapılan temayül yoklamasında teşkilat tercihinin ilk sırasında Sinan Ayrancı yer aldı.


Temayül yoklamasında teşkilat tercihinin Sinan Ayrancıdan yana kullandı. ikinci ve üçüncü sırasında ise  Mahmut Yörük ve Ahmet Ayhan Kayaoğlu yer aldı.


Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan adayının belirlenmesi amacıyla yapılan temayül yoklamasının sonuçları Genel Merkeze değerlendirilmek üzere Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’na gönderildi.





AK PARTİ ATAŞEHİR SİNAN AYRANCI DEDİ


Genel Merkez tarafından Ataşehir’de Mustafa Naim Yağcı ile devam etmeme kararının iletilmesi sonrasında Ak Parti Ataşehir İlçe yönetimini oluşturacak Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı adayının kim olacağı merak ediliyor.
 

 
AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇE TEŞKİLATININ İLK TERCİHİ: SİNAN AYRANCI


 
Değerlendirilmek üzere üst kurula gönderilen ve teşkilatın Ak Parti İlçe Başkan adayı tercihlerinin belirlendiği temayül yoklaması sonucunda teşkilat tarafından İlçe Başkanı tercihinin ilk sırasında halen Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilat Başkanı, İlçe Başkan Yardımcısı ve SKM Başkanı görevlerini yürüten Sinan Ayrancı yer aldı.

 
 
SİNAN AYRANCI KİMDİR?
 
7 Ekim 1975 tarihinde, Çankırı’ya bağlı Orta ilçesinin Yaylakent Kasabasında dünyaya gelen ilkokul ve ortaokul eğitimini bu kasabada, lise eğitimini de Ankara Yeşilöz Lisesinde tamamlayan Sinan Ayrancı,  Amerikan Newport Üniversitesi İşletme bölümünden mezunu oldu.
 
Türkiye’nin farklı şehirleri ile birlikte, Rusya ve Kazakistan’da Mekanik ve İnşaat sektörü alanlarında çalışmalarda bulundu. 1997 yılında evlendikten sonra Almanya’nın Hannover kentinde yaşamaya başladı. Başta inşaat sektörü olmak üzere çeşitli alanlarda araştırmalar yaptı. 2005 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yaptı. Sinan Ayrancı, Ayrancı Grup çatısı altındaki Aytes Mühendislik ve Arge Mühendislik İnşaat kuruluşlarında Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ayaz Yapı ve Ayaz İnşaat’ta şirket ortaklığı yapmaktadır. Mekanik alanda uyguladıkları farklı projelerle sektöre öncü olmuş ve bu alanda birçok ödül almıştır.
 
Sinan Ayrancı çeşitli dernek, sivil toplum örgütleri ve yardım kuruluşlarında aktif rol almıştır. 2008 yılında Ak Parti Ataşehir İçerenköy Mahalle Yönetim Kurulu Üyeliği ile siyasi hayatına başlamıştır. 2009 yılında Ak Parti Ataşehir İlçe Yedek Yönetim Kurulu üyeliğine geçen Ayrancı, 2011 yılında İlçe Asil Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi, 7 Haziran 2015 Genel seçimleri, 1 Kasım 2015 Genel seçimleri, 16 Nisan 2017 Referandum seçimlerinde Ak Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) Başkanlığı görevini başarı ile yerine getirmiştir. 2013 yılından itibaren Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilat Başkanı olarak görevlendirilen Ayrancı bu görevi halen başarıyla yürütmektedir. İyi derecede Almanca bilen Sinan Ayrancı, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2018, 19:59

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER