AK Parti Ataşehir ile Şöhretler Karması 6-6 berabere kaldı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Sosyal Politikalar Biriminin organize ettiği Teması Kardeşlik, adı “BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ” olan Futbol Turnuvasının ilk maçı bugün gerçekleşti.

AK Parti Ataşehir ile Şöhretler Karması 6-6 berabere kaldı.
 AK Parti Ataşehir ile Şöhretler Karması 6-6 berabere kaldı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Sosyal Politikalar Biriminin organize ettiği Teması Kardeşlik, adı “BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ” olan Futbol Turnuvasının ilk maçı bugün gerçekleşti.


Teması Kardeşlik, adı “BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ” olan Futbol Turnuvasının ilk maçı Ak Parti Ataşehir ve Şöhretler Karması Futbol Takımları arasında oynandı. Maç öncesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, saha içine gelerek deneme atışları yaptı. Atışlarının ardından her iki takımın futbolcularına "Barış, Kardeşlik ve Centilmence" bir maç diliyorum temennisinde bulunan Demiröz, her iki takımın oyuncularına başarılar dileyerek sporcularla toplu hatıra fotoğrafı çekindi.


Maç öncesi oğlu Ümit Eymen Özcan ile ısınma hareketleri sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan; "AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak sivil toplum kuruluşları arasında bir futbol turnuvası düzenleyelim istedik. Ataşehir ilçemiz sınırları içerisindeki sivil toplum kuruluşları başkanlarımızın desteğiyle bu turnuvamızı gerçekleştireceğiz. 48 STK Katılacağı temasının kardeşlik adı "Birlikte Türkiyeyiz" olan turnuvalarda amaçlarının birliktelik, kardeşlik ve kaynaştırma unsuru olduğunu ve sporun amacınında bu olduğu bilince hareket ederek birlik ve beraberlik mesajının yapılan turnuva ile toplumun her katmanına mesaj olarak ulaşacağını düşünüyorum. Ve final maçımızı da Ataşehirimize yakışır şekilde bütün Ataşehirlilerin katılacağı bir organizasyon ile tamamlayacağız" dedi.
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, 2014 Ataşerhir Belediye Başkan Aday Adayı İlker Alkun, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin yanısıra birçok kişinin yakından izlediği maçta keyifli anlar yaşanırken, iki takımın oyuncuları da belirlenen süre boyunca saha da centilmence mücadele etti.AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ile İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin sahadaki mücadelesi sık sık taraftarlar alkışlar tezahüratlarda bulundu. 


Sporcuların forma sponsoru Ataşehir Aşama Lisesi olurken, yaklaşık 40 dakika oynanan gösteri maçında Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ve Şöhretler Karması Futbol Takımları 6-6 berabere kaldı.


3 Kasım - 2 Aralık tarihlerinde 8 Grupta 48 Sivil Toplum Kuruluşu belirlenen kura sonucunda ilk kez sahada karşılacak ve final maçı için mücadele edecek.


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER