AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı 5 yıllık projelerini tanıttı

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Naim Yağcı, 31 Mart gecesi Ataşehir’in bu sorunlu yönetim anlayışından kurtulduğu gecesi olacak.

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı 5 yıllık projelerini tanıttı

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı 5 yıllık projelerini tanıttı

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Naim Yağcı, 31 Mart gecesi Ataşehir’in bu sorunlu yönetim anlayışından kurtulduğu gecesi olacak.

MUSTAFA NAİM YAĞCI PROJELERİNİ ANLATTIAK PARTİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAĞCI: İSTİYORUM Kİ 31 MART GECESİ ATAŞEHİR’İN BU SORUNLU YÖNETİM ANLAYIŞINDAN KURTULDUĞU GECE. 1 NİSAN SABAHI DA SİZLERİN GERÇEK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIĞINIZ GÜN OLSUN...


AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Naim Yağcı, “ İstiyorum ki 31 Mart gecesi Ataşehir’in bu sorunlu yönetim anlayışından kurtulduğu gece, 1 Nisan sabahı da sizlerin gerçek belediyecilikle tanıştığınız gün olsun” dedi.

Yağcı, düzenlenen toplantı ile projelerini tanıttı. Toplantını açılışnda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, ilçe olduktan sonra geçen 15 yılda Ataşehir’de değişen hi bir şey olmadığını ifade ederek, “31 Martta İstanbul muradına ererken,   Ataşehir de muradına ermiş olacak.  15 yılı kaybolan Ataşehir’i önümüzdeki dönemde Mustafa Naim Yağcı ve ekibiyle yeni bir kader çizgisiyle buluşturacağız’’ şeklinde konuştu.

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Yağcı da konuşmasında 2009 yılında belediye olan Ataşehir‘in halen belediyecilikle tanışamadığını, ilçe olmanın avantajlarını yaşayamadığını savundu.“Sonuç kaybolan koskoca 15 yıl” diyen Yağcı, hedeflerinin Ataşehir’i gerçek belediyecilikle tanıştırmak, ilçe sakinlerinin hayatını kolaylaştırmak ve yüzlerini güldürmek olduğunu kaydetti.

Yağcı,  konuşmasında şunları ifade etti:“Ataşehir’de yaşayan komşularımın dinine mezhebine,  yaşına, rengine, cinsine, ırkına, inancına,  yaşam tarzına, siyasi tercihine bakmaksızın hepsinin hizmetinde olacağım. Şehir her yönüyle bize emanettir. Ataşehir’e bir emanete olan hassasiyetle yaklaşacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum.Ataşehir, 7’snden 70’ine insanına, sokağından caddesine, çarşısından pazarına, sokak hayvanından evciline her kesimden her şeyine dokunan  projelerle bir şehir yapacağız. Adına layık gerçek bir şehir. Eğitimin, kültürün, sanatın, sporun, sağlığın, bilim ve teknolojinin gençliğin geleceğin, huzur ve mutluluğun şehri Ataşehir’i hep birlikte oluşturacağız.”

Sorunların hiçbirinin çözümsüz olmadığını vurgulayan Yağcı, 1 Nisan itibarıyla Ataşehir ve Ataşehir’in mutluğunu sağlamak için odaklanacaklarını vurguladı. Mustafa Naim Yağcı, “31 Mart’ta biz değil Ataşehir kazanmış olacak. İstiyorum ki 31 Mart gecesi Ataşehir’in bu sorunlu yönetim anlayışından kurtulduğu gece, 1 Nisan sabahı da sizlerin gerçek belediyecilikle tanıştığınız gün olsun” şeklinde konuştu.

KENTSEL DÖNÜŞÜMLE KORKULARIMIZI YOK EDECEĞİZ

Mustafa Naim Yağcı  Yağcı, konuşmasının devamında  ‘”Endişe’siz Ataşehir”, “Çöp’süz Ataşehir”, “Sorun’suz Ataşehir”, “Bekleme’siz Ataşehir”, “Limit’siz Ataşehir”, “Stres’siz Ataşehir”, “Engel’siz Ataşehir”, “Yaş’sız Ataşehir”,  “Sıkıntı’sız Ataşehir,”  “Bağım’sız Ataşehir”, “İhmal’siz Ataşehir”,  “Zarar’sız Ataşehir”, “Kısıtlama’sız Ataşehir”, “Zorluk’suz Ataşehir”, “Risk’siz Ataşehir”, “Ayrım’sız Ataşehir” “Kaygısız Ataşehir”ve “Çatışma’sız Ataşehir’’ adlı projelerini tanıttı.

“Hayalini kurduğumuz Ataşehir, sadece binalardan ibaret bir şehir değil; güven ve mutlulukla beslenen, her birimizin gönül rahatlığıyla ‘evim’ diyebileceği bir yaşam alanı” dedi. Naim Yağcı, deprem gerçekliğinin gölgesinde korkuyla değil, hazırlıklı ve güvende yaşamak istediklerine dikkat çekerek, projelerini şöyle anlattı: “ En büyük endişemiz riskli yapılar, kentsel dönüşümle korkularımızı yok edeceğiz. Vatandaşımızın talebi doğrultusunda riskli olduğu düşünülen yapıların riskini ücretsiz olarak değerlendireceğiz. Sosyal, kültür, sanat ve spor alanlarında yapacağımız yatırımlar ile yaşam standartlarını yükselteceğiz. İçerenköy- Küçükbakkalköy, Kayışdağı- İnönü, Ferhatpaşa, Aşık Veysel ve Mustafa Kemal mahalleleri için onaylanan imar planlarını hızla hayata geçirip komşularımızın güvenli ve dayanaklı yapılara bir an önce kavuşmasını sağlayacağız. Yıllardır mülkiyetine kavuşmayı bekleyen Yeni Çamlıca, Mevlana, Mimar Sinan Mahalleleri’ndeki komşularımızın tapularını teslim edeceğiz. Hızlı bir şekilde imar planlarını yapıp, riskli yapıların yenilenmesini sağlayacağız. Çarpık yapılaşmayı, estetik ve güvenli yeni başlangıçlar ile yok edeceğiz. Çoğulcu katılım, Ataşehir’i birlikte yöneteceğiz. Ataşehir’in her köşesinde etkin bir çöp toplama programı oluşturacağız. Bu programla, sakinlerin atıklarını zamanında ve güvenilir bir şekilde atma imkanı sunarak, sokaklarda çöp birikimini önleyeceğiz. Evlerde ki ve işletmelerdeki evsel atıkların doğru bir şekilde ayrıştırılmasını teşvik ederek, doğal kaynakların korunmasını ve çevre kirliliğinin azaltılmasını sağlayacağız. Yenilenmiş ve modernize edilmiş çöp konteynerları ile kentin çöp toplama altyapısını güçlendirmeyi hedefliyoruz.  Düzenli olarak yapacağımız sokak temizliği ve bakımı ile Ataşehir’in 17 mahallesini tertemiz tutacağız. Eski ve yetersiz altyapı hatlarını yenileyerek, güvenilir ve sürdürülebilir bir kent altyapısı sağlayacağız. Telekomünikasyon şirketleri ile iş birliği yaparak, fiber optik gibi ileri teknolojilerle hızlı ve kesintisiz internet hizmetine erişimi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz.”
 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, 11:28

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER