AK Kadınlar Ataşehir’de Yaşlılar Haftası’nı Büyükleri İle Geçirdi

Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nın organize ettiği Yaşlılar Haftası kapsamında Kayışdağı Darülaceze'de etkinlik gerçekleştirdi.

AK Kadınlar Ataşehir’de Yaşlılar Haftası’nı Büyükleri İle Geçirdi
 AK Kadınlar Ataşehir’de Yaşlılar Haftası’nı Büyükleri İle Geçirdi

Ataşehir İlçe  Kadın Kolları Başkanlığı'nın organize ettiği Yaşlılar Haftası kapsamında Kayışdağı  Darülaceze'de etkinlik gerçekleştirdi.

Geçmişle bağımız, gelecek rehberlerimiz büyüklerimiz için Ataşehir  İlçe  Kadın Kolları Başkanlığı'nın organize ettiği Türk Sanat Müziği Konseri TRT Sanatçısı Umut Akyürek'in sahnesi  ile Kayışdağı  Darülaceze Güven Sitesi’nde, İstanbul Milletvekili   Av. Mihrimah Belma Satır, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, İl Kadın Kolları Çevre ve Şehir Kültür Birim Başkanı Hicran Çakmak, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Saniye Çoban, İlçe Kadın Kolları İl Sorumlusu Fatma Urhan, İlçe Kadın Kolları Teşkilat ve SKM Başkanı Gülayşe Durak’ın  katılımları ile gerçekleşti.
İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır’ın büyüklerimizi selamlaması ile başladığı konuşması “Sizler bizim için değerlisiniz, geçmişteki tecrübeleriniz ile gençlerimize ışık tutanlarımızsınız. Geçmişte yaşadıklarınız zorlukları her birimiz biliyoruz ve bu yüzden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getirdik, inşallah 16 Nisan da sandıklardan “Evet” leri çıkartacağız. ”dedi.
Ardından İlçe Kadın Kolları Başkanı Sn.Neslihan Yurtdagül, “Bizler yaşlılarımıza hürmet ve sevgi beslemeyi, onlara hizmet etmeyi, onlarla dayanışma içinde olmayı erdem sayan bir geleneğin mensubu olmanın gururuyla sizlerle her buluşmamızda aynı duyguyu yaşıyorum. Güler yüzünüzle ve şefkatle kucaklıyorsunuz. Dualarınızı bizlerden hiçbir zaman eksik etmiyorsunuz. Siz değerli büyüklerimizin geçmişte, darbe ve koalisyon hükümetlerinden dolayı yaşadığı acılar ve zorlukları, gelecek nesillerin yaşamamasına için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getirmekle daha müreffeh ve daha güçlü bir Türkiye için çalışıyoruz.16 Nisan akşamı sandıktan çıkacak “Evet” ler ülkemiz için inşallah güzellikler getirecek.” dedi.

Ardından Umut Akyürek sahne aldı ve Darülaceze sakinleri de şarkılara eşlik etti. Programın sonuna doğru İlçe Kadın Kolları Başkanı Sn.Neslihan Yurtdagül, Sn.Umut Akyürek’e değerli büyüklerimiz adına hediye takdim ederek sonlandı.

Ayrıca, Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları, yaşlılar haftasında Ataşehir’ in 17 mahallesinde eş zamanlı olarak Kadın Kolları teşkilatı, çocukları ile birlikte gölgelerinde huzur bulduğumuz gönlü genç çınarlarımızla bir araya geldi.
Bu program için açıklama yapan Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, “Kadın kollarımız evlerinde hazırladıkları ikramlarla büyüklerimizi ziyaret ederek, büyüklerimizin ellerini öpüp, hayırlı dualarını aldılar. Bire bir sohbet etme imkânı buldukları büyüklerimizin hayat tecrübelerini ve nasihatlerini   dinlediler. Büyüklerimizin yüzlerinde tebessümü görmenin huzuru ve mutluluğu içerisinde programlarımızı gerçekleştirdik.” dedi.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER