6 Şef 10 Solist Yetimler için sahne aldı

6 Şef 10 Solist Tüm Yetimleri Koruma Derneği yararına muhteşem konser verdi

6 Şef 10 Solist Yetimler için sahne aldı
6 Şef 10 Solist Tüm Yetimleri Koruma Derneği yararına muhteşem konser verdi
Tüm Yetimleri Koruma Derneği yararına düzenlenen 6 Şef 10 Solist konser programı izleyenleri büyüledi.

Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde Tüm Yetimler Koruma Derneği yararına düzenlenen ve tüm geliri yetimler derneğine bağışlanan konser programı izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Şair ve söz yazarı Nedim Saatçioğlu ve eşi Arzu Subakan Saatçioğlu’nun muhteşem sunumuyla başlayan konser programına, koro Şefleri Esra Bozkurt, Füsun Batum, Pınar Dilek Yılmaz, Taner Tamer, Kemal Külah ve Burhan Atik, orkestra şefi Tanju Erol’un yönetiminde birbirinden güzel şarkılarıyla geceye renk kattılar. 6 Şef-10 Solist konser programına, Tüm Yetimleri Koruma Derneği Başkanı Hüseyin Bayır, Prof. Dr. Turgut Göksoy, Aşkın Tuna, İskender Doğan, Hüsamettin Elçi, Ömer Okur, Bahar Arduç ve çok sayıda sanatsever katılım sağladı.

Tüm Yetimleri Koruma Derneği Başkanı Hüseyin Bayır yaptığı konuşmada dernek yararına ilk kez böyle bir yardım kampanyası yapan bu güzel yürekli insanlara çok teşekkür ediyorum diyerek; “ Biz Yetimler Derneği olarak 2014 yılında 1500 çocukla ve ailesiyle çıktığımız bu yolda 18 ilçede 20 binden fazla çocuğa ve ailesine ulaşarak yolumuza devam ediyoruz. Biz Yetimler Derneği olarak çocuklarımızın ellerinden tutarak onların hayata katılmalarına vesile olduk. Çocuklarımızın temel ihtiyaçları haricinde bu çocuklarımızı önce kendileriyle barıştırıp sonra sanat ve sporla tanıştırdık. Böylece hem kendileriyle hem de topluma yaraşır bireyler olmalarına vesile olduk. Çocuklarımızın ve ailelerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için canla başla çalışıyoruz. Bu geceyi düzenleyerek toplanan bağışları derneğimize bağışlayan bu güzel gönüllü insanlara ve siz katılımcılara çok teşekkür ederim” diyerek sözlerine son verdi.

Ayrıca Hüseyin Bayır çevrenizde bizlere bağış yapmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız varsa vereceğimiz hesap numarasına isterlerse kurban bağışlarını, isterlerse çocuklarımızın eğitim ve diğer ihtiyaçları için bağış yapabilirler dedi.  

6 Şef-10 Solist Konserin konsepti olan biletli misafirlerin arasında yapılan kura çekiminde çıkanların sahnede şeflerle ve kendi solo eserlerini okumalarıda konsere ayrı bir güzellik kattı.  6 Şef- 10 Solist konser programı katılımcılara çiçek ve plaket takdimiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2022, 15:16

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER