15 Temmuz Şehit ve Gazileri Ataşehir'de unutulmadı

Ataşehir Kaymakamlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik nedeniyle Ataşehir’de ikamet eden şehit yakınları ile gazileri ve ailelerini ağırladı.

15 Temmuz Şehit ve Gazileri Ataşehir'de unutulmadı
15 Temmuz Şehit ve Gazileri Ataşehir'de unutulmadı

Ataşehir Kaymakamlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik nedeniyle Ataşehir’de ikamet eden şehit yakınları ile gazileri ve ailelerini ağırladı.
Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik etkinlikleri kapsamında şehit yakınları ile gazi ve ailelerinin onuruna Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Hotel’de yemek verdi.

 
Buradaki etkinliğe; Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Vekii İlhami Yılmaz, Garnizon Komutanlığı adına İkmal Albay Volkan Aydın, Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Belediye Meclis Başkanı Sadi Özata, Ak Parti İlçe Başkanı Av.M.Naim Yağcı, CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, SP İlçe Başkanı Adem Boz, Vatan Partisi İlçe Başkanı Feyzullah Gümüş, Ataşehir Müftüsü Şakir Pamil, Ensar Vakfı Ataşehir Şube Başkanı Mükayil Bektaş, STK temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, birim müdürleri, mahalle muhtarları, Şehit yakınları ile gazi aileleri katıldı.
 
Yemekten önce 15 Temmuz ile ilgili kısa bir film gösterildi. Ardından sela okundu. Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra dualar edildi.



 ZAFER KARAMEHMETOĞLU; “15 TEMMUZ KAHRAMANLARINI UNUTTURMAYACAĞIZ”
 
Konuklarına hitaben bir konuşma yapan Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu; “ 15 Temmuz’un 1.Yıldönümünde şu an bütün Türkiye’de Şehit yakınları ile gazilerimizin aileleriyle bir araya geliyoruz. İnşallah bu güzel ortamlarda yapılan dualar kabul olurda bir daha bu ülkenin başına bu tür kara bulutlar çökmez, bu tür ihanet ve belalar gelmez. 15 Temmuz’un en önemli özelliklerinden birisi, bu ihanet kalkışmasının karşısında kanıyla canıyla vatanını kurtarmak için çaba gösteren kahramanları unutmamak ve unutturmamaktır. Bizde bunu unutturmayacağız. Tüm şehit yakınları ve gazilerimizin derdi derdimizdir. Hizmetleri hizmetimizdir. Bunun bilinmesini istiyoruz” dedi.
 
Karamehmetoğlu konuşmasının sonunda; mekanı tahsisi eden ve aynı zamanda sponsor olan mekan sahiplerine teşekkür ederek, şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere de sağlıklı ömürler diledi.
 
Konuşmaların sonunda Necatibey İlkokulu 2.Sınıf öğrencisi Erva Akkuş’un okuduğu Sakarya adlı şiir duygu dolu anla yaşattı ve salondan büyük alkış aldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2017, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109