Zeliha Sunal ile Ramazan Keyfi İstanbul Optimum’da!

İstanbul Optimum Outlet, Ramazan ayı süresince ziyaretçilerini her Cumartesi günü ünlü sanatçı Zeliha Sunal ile buluşturuyor.

Zeliha Sunal ile Ramazan Keyfi İstanbul Optimum’da!
İstanbul Optimum Outlet, Ramazan etkinlikleri kapsamında Zeliha Sunal ile birbirinden güzel programlara sahne olacak. Her Cumartesi günü yaklaşık iki saat süresince keyifli Ramazan sohbetleri, ünlü konukları, yarışmalar, 80’ler – 90’lar, Nostalji, Yeşilçam şarkıları, Kanto gösterileri  ve daha nice eğlenceli programları ile Zeliha Sunal Optimum Outlet ziyaretçileri ile birlikte olacak. Ayrıca Zeliha Sunal Ramazan sohbetlerinde ünlü konukları ile birlikte nostalji rüzgarları estirecek ve eski Ramazan günlerini yad edecek.

Onbir Ayın Sultanı’nı İstanbul Optimum’da yaşamak isteyenler Ramazan Ayı’nda her Çarşamba Bab-ı Eskili Müzik Grubu Dinletisi, her Cuma Fasıl Dinletisi, her Pazar günü Sema Gösterisi, Ebru Atölyesi ve Hint Kınası Etkinliği ile hesaplı alışveriş keyfini Ramazan eğlenceleri ile birarada Optimum’da bulacak.

İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, “Optimum Outlet’ te Mutlu Ziyaretçiler”  konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, bütün yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar ve alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.

İstanbul Optimum Outlet Hakkında Ayrıntılı Her Şey İçin:
E- 5 Üzeri Göztepe / Kadıköy – İstanbul -
Tel: 0 (216) 664 14 14
www.optimumoutlet.com  *
www.facebook.com /optimumoutlet  * 
www.twitter.com/optimum_outlet

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2012, 18:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER