Sahan Şirehan'da Yeni Yıl Coşkusu Bir Başka Yaşandı

2012'yi sağnak yağmur altında karşılayan Gaziantepliler, Sahan Şirehan'da davul zurna eşliğinde patlayan havai fişeklerle eğlencelerini sürdürdü.

Sahan Şirehan'da Yeni Yıl Coşkusu Bir Başka Yaşandı


Yeni yıl kutlamalarına Sahan Şirehan'da katılan Gaziantepliler meşk gecesi ekibinin yöresel parçalarıyla eğlenerek 2011'i uğurlarken saatler 00.00'ı gösterince sağanak yağmur altında Sahan Şirehan'ın bahçesinde davul zurna eşliğinde muhteşem bir karşılama yaparak yeni yıla ıslanarak girdiler. Yağmura aldırmayan konuklar halay çekip adeta coştu. Yeni yılı farklı mekanlarda geçirmek isteyenler için önemli alternatifler sunan Sahan Şirehan'da eğlencelere modern ve tarihi salonda düzenlenen meşk gecesiyle başlandı. Yöresel yemekler yanında geceye özel bir menüsünde konuklara ikram edildiği Sahan Şirehan'da 2011'i Antep türküleri ve şarkılarıyla uğurlayan konuklar vakit gece yarısına gelince kendilerini sağanak yağmur altında bahçeye attı. Davul ve zurna ekibi yanında halk oyunları ekiplerinin de kutlamaya katılmasıyla dillere destan bir karşılama gerçekleşti.

Yeni yıla davul zurna eşliğinde sağanak yağmura aldırmadan Sahan Şirehan'ın bahçesinde karşılayan konuklar halay çekerek yeni yıl dileklerinde bulunmayı da ihmal etmedi. Yılbaşına özel hazırlanan Sahan Menüsünde konuklara kestane ve iç pilavlı hindi yanında özel meze çeşitleri ve salata çeşitleri, pazı sarma, ara sıcak çeşitleri, alkollü alkolsüz içecek çeşitleri ikram edilirken geceye renk katan meşk gecesi ekibinin gösterileri de adeta büyüledi. Unutulmaya yüz tutmuş onlarca Antep şarkı ve türküleri yanında oyun havalarının da seslendirildiği gecede konuklar gönüllerince eğlenirken asıl kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerinde 2012'yi karşılarken yaşandı. Dışarıdaki sağanak yağmura aldırış etmeyen konuklar davul zurna eşliğinde havai fişeklerin patladığı Sahan Şirehan'ın bahçesinde soluğu alarak yeni yılın ilk dakikalarına yağmur altında girdi.

Sahan Şirehan'ın bahçesinde kurulan mangallarda pişirilen meşhur ciğer kebabı da yeni yıla giren konuklara ikram edildi. Ciğer kebabına da büyük ilgi gösteren Gaziantepliler sağnak yağmur altında girdikleri 2012 yılının ilk dakikalarında ciğer yemenin mutluluğunu da yaşadı. Türkiye ve Gaziantep'te ilk kez davul zurna eşliğinde yeni yıla girme mutluluğunu yaşayan konuklar 2012'de barış, huzur, sağlık, mutluluk ve zenginlik dileklerinde bulundular. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren yeni yıl kutlamalarına 2011 yılında olduğu gibi 2012'de de Sahan Şirehan vurdu.

İstanbul'da bulunan Sahan şubelerinde de ayrı ayrı düzenlenen yeni yıl balolarıyla İstanbullular da yöresel yemekler ve farklarla yeni yıla girmenin heyecanını yaşadı. Özellikle İstanbul Ataşehir'de bulunan Sahan Vega yeni yılın en gözde mekanı olma özelliği gösterdi.

SAHAN ATAŞEHİR ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER