“Muhabbet İnsana” cd’leri dağıtılıyor

Sosyal belediyecilik anlayışı ile görev yapan Ataşehir Belediyesi, hizmetlerini vatandaşlara sunarken onlar arasında hiçbir din, ırk, mezhep ve düşünce ayrımı yapmıyor. Ülkemizde, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sunan Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlatılan “Muhabbet İnsana” isimli cd’ler vatandaşlara dağıtılıyor.

“Muhabbet İnsana” cd’leri dağıtılıyor
Geçtiğimiz ramazan ayında hazırlattığı “Rab” isimli ilahi cd’leri büyük beğeni kazanan ve ilgi gören Ataşehir Belediyesi bu kez 15 türkü ve semah müziğinden oluşan “Muhabbet İnsana” isimli cd albümünü vatandaşlara sundu. CD dağıtımına katılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Birlik, beraberlik ve kardeşçe barış içinde yaşamak için tüm kültürlere eşit mesafedeyiz, hizmetlerimizi de bu ilkeler ışığında gerçekleştiriyoruz” dedi. 
  
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve başkan yarımcılarıyla birlikte cd dağıtımı yaparken, “Farklı inanç ve kültürler arasındaki kardeşlik ve barışın temel harcının kültürel değerler olduğunu biliyoruz. Bu nedenle amaçlarımızdan biri de kültür ve sanatı vatandaşların evlerine kadar taşımaktır. Ramazan ayında “Rab” isimli ramazan ilahileri bulunan cd’leri vatandaşlara armağan ederek bu alanda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiştik. Şimdi de, hazırlattığımız türkü ve semah müzikleri bulunan cd’leri vatandaşlara hediye ediyoruz” diye konuştu.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER